Hány gyermeket terveztek, ebből eddig mennyi született meg, és hány évesek vagytok?
2 tervezünk, 2.5 éves a kislányunk, 10hónap próbálkozás után végre pozitívat teszteltem. Úgy néz ki jön a második. Többet nem szeretnénk vállalni.
27 éves vagyok a férjem 29.
Kettőt terveztünk, egy van és ennyi is marad. Több oka is van, hogy miért nem lesz több, főként egészségügyi okai vannak.
27 éves anyuka, férjem 31 éves.
9-es vagyok
A 2. gyerek után mi is nagyon meggondoltuk a 3. babát, a férjem nagyon féltett és én féltem egy újabb terhességtől és szüléstől, de a 3. gyerek utáni vágy erősebb volt ennél.
Fel is merült sok-sok probléma, koraszülött is lett a kislányunk, mégsem bántam meg soha, hogy nem adtuk fel az álmunkat. Ha nem lenn, nagyon hiányozna a létszámból.
Hármat szerettünk volna, megvan mindhárom.
A harmadik 34 éves korunkban született meg, most 36 évesek vagyunk a férjemmel.
Ferjem 4 en pedig 3 gyereket szerettunk volna.
Egyenlore 2 fiunk van 6 es 3 evesek. Most merult fel a ferjemben ,hogy johetne a harmadik baba , kicsit en is felek elore a 3 gyerekes lettol. De tuti,hogy negyedik babat mar nem szulok :)
Ferjem 34 en 27 eves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!