Hány gyermeket terveztek, ebből eddig mennyi született meg, és hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
2015. júl. 17. 17:13
1/19 anonim válasza:
4-et terveztem 22-23 évesen. Most 28 vagyok, egy gyerekem van. 4 már biztos nem lesz, hacsak nem szülök valamikor ikreket, akkor elképzelhető.
2/19 anonim válasza:
egyet sem terveztunk, ebbol egy szuletett meg :)
3/19 anonim válasza:
Hármat tervezünk, egyelőre az elsőnél tartunk, aki kb 15 hét múlva fog megszületni. 25 vagyok, a férjem 30.
4/19 anonim válasza:
Először 2-t terveztünk, aztán 3-at, és újra 2-t.
2 gyerekünk van, 40 évesek vagyunk. Több nem lesz.
6/19 sandrachnologic válasza:
3at tervezunk. 2 megvan, a Nagy 4 eves, a pici 2,5 honapos. 19 es 23 evesen szultem, a ferjem 31 es 35 volt ekkor. :)
7/19 anonim válasza:
3-at terveztünk.Van egy 7 és egy 4 éves lányunk.Vasárnap születik meg a kisfiúnk :)
Én 32 férjem 36 éves.
8/19 anonim válasza:
Eredetileg 4-et terveztünk,ami idővel 3-ra redukálódott. Eddig minden pontosan a terveink szerint alakult (kopp-kopp-kopp) Én 26 éves vagyoka férjem nemrég töltötte a 28-at és 2 gyermekünk van (egy lassan 2 éves kislány és egy ma 3 hetes kisfiú). Szeretnénk egy nagyobb (7-8 éves) szünetet tartani és a harmadikat azután vállalni,amit azért majd az akkori körülményeinkre való tekintettel újra beszélünk. Te,kedves kérdező,hogy állsz?
9/19 anonim válasza:
Eredetileg kettőt terveztünk, majd ez módosult háromra, meg is születtek szép sorban.
A kisfiunk 7 éves, a lányok 4,5 illetve 2.
Én 38 vagyok, férjem 39.
10/19 A kérdező kommentje:
Mi 3-at terveztünk, van már egy lassan 7éves lányunk, és egy 2 hetes kisfiúnk, és párommal ma beszélgettünk, és mondta, hogy maradjunk kettőnél, örüljünk, hogy ők itt vannak,mert többet nem szeretne kockáztatni, mert lányunknál szüléskor bennt maradt egy méhlepény darab,ott azonnal kellett műteni mikor másfél hetes volt, mert megindult a vérmérgezés, a mostani terhességemnél meg rengeteg probléma volt, sokat voltam kórházba,a vvégén meg farfekvés miatt császár lett,és azt mondta, hogy többet ennek nem tesz ki.Megmondom őszintén én csalódtam, mert nagyon szerettem volna 3gyerkőcöt, de persze valamilyen szinten meg értem őt is. Mi 28 évesek vagyunk.
2015. júl. 17. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!