Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány gyermeket terveztek...

Hány gyermeket terveztek összesen? Mennyi van most? Van akinél több/kevesebb lett, mint amennyit eredetileg tervezett? És miért annyit szeretnétek amennyit?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 18:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
5 évesen hármat, egyetem alatt egyet sem, végül egy lett, nem lesz több, mert már nincs kitől
2012. ápr. 5. 18:57
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy 4 hónapos kisfiam van. Sajnos teljesen egyedül nevelem, az apukája nincs velünk. :( Ha esetleg találok majd egy rendes férfit, aki szeretni fog engem a babámmal együtt is, akkor bevállalnék egy kis tesót. De ez még a jövő zenéje. :)
2012. ápr. 5. 18:59
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
A párom kettőt,én 1-et,júniusban lesz 4 éves lányunk,és júniusban érkezik a kistesó.
2012. ápr. 5. 19:02
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Parommal nemreg kezdtunk munkalkosni az elson. Amugy mind a ketten amikor feljott ez a kerdes meg az eskuvonk elott gondolkozas nelkul ravagtuk a kettot. Szoval szerencsere megvolt az egyertelmu valasz. Hogy miert ketto? Egyedul szerintem nem a legjobb, tobbet viszont ha szeretnenk se tudnank vallalni a mai vilagban.
2012. ápr. 5. 19:05
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a 3 gyerek lesz a cél. Az alapötlet az volt, hogy legalább 2 gyerekünk legyen vagy három. Egy fiunk már van, a kistesón dolgozunk, de mostanában egyre többet mondogatja a férjem, hogy nem kéne megállni 2-nél. Lehet, hogy meg fog győzni... :-) 3-nál többet viszont nem szeretnénk, mert ennyi gyereknek tudjuk biztosítani a külön szobát, a különórákat, a továbbtanulást és ennyi gyereket tudunk elindítani az életben. Nekünk fontosabb az, hogy mindent meg tudjunk adni nekik mint az, hogy legyenek öten-hatan legalább.
2012. ápr. 5. 19:12
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Szívem szerint 3-at szeretnék, de szerintem ez csak álom marad, mert az első se jött még össze elég régóta. Úgyhogy én annak is örülnék, ha egyáltalán sikerülne egyszer az életben teherbe esnem.

28/N

2012. ápr. 5. 19:30
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

3 gyermeket terveztünk!

2 éves 4 hós a lányunk,kb 4-5 hét múlva érkezik a hugi! :)

Desajnos nem lesz több! :(

Szerettünk volna,de olyan komplikáció és fájdalom lépett fel a terhesség közben,hogy márén sem merek belevágni egy 3.-ba! :(

Pedig szülni szülnék,de mégegyszer egy terhességet nembírnék végig csinálni,akármennyire nagy csoda egy gyermek!:(

Így két leányzónk lesz!:)

28/N

2012. ápr. 5. 19:40
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Hármat szerettem volna,egy van eddig,de szeretnék még egyet legalább! A háromról már lemondtam leginkább anyagi okok miatt.
2012. ápr. 5. 19:41
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
minimum 4-et szeretnénk, eddig kettö van, de ha több lesz 5 vagy esetleg 6, az is szuper lesz! és nem vagyunk gazdagok! anyagilag átlagos család :)
2012. ápr. 5. 20:04
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
2-3-at terveztünk.Van egy 2 éves kislányom és júniusban jön az öcsi.Hogy lesz-e harmadik még nem tudom,de szeretnénk nagyon!
2012. ápr. 5. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!