Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány gyermeket terveztek...

Hány gyermeket terveztek összesen? Mennyi van most? Van akinél több/kevesebb lett, mint amennyit eredetileg tervezett? És miért annyit szeretnétek amennyit?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 18:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én négyet szeretnék - éltem egy családdal együtt négy évig ahol négy gyerek volt, nagyon tetszett a felállás, sok szempontból, jobban mint a három. Egyelőre csak egy fiam van, nemsoká egy éves lesz és még várunk egy kicsit a következővel.
2012. ápr. 5. 20:21
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi 2 gyermeket terveztünk, de a szívünk mélyén 3-ra vágytunk.

Most van egy fiunk és egy lányunk, és még nincs elvetve a 3. baba sem, de nagyon félek egy újabb szüléstől. Imádtam terhesnek lenni, de mivel mindkétszer császárral szültem, és volt egy méhműtétem is, így nagyon félek egy újabb műtéttől.

De a szívnek nem lehet parancsolni. Megszakítással védekezünk, azt hiszem ez mindent elmond. :)

2012. ápr. 5. 20:27
 13/19 anonim ***** válasza:

3 vagy 4 gyereket terveztünk. 3 van, és már nem lesz több. Nem anyagiak miatt, hanem nálam eü. problémák lettek, ill. az életkorom miatt sem vállalnék már be többet.

Szeretnénk ezt a 3 gyermeket szépen felnevelni.

2012. ápr. 5. 22:05
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
2-t terveztem, 2 van. Tesó mindenképp kell :)
2012. ápr. 5. 22:11
 15/19 anonim ***** válasza:
Kettőt terveztünk,már van két fiam,és most 21 hetes várandós vagyok a harmadikkal,aki kislány lesz.Azt hiszem,így lesz teljes a család.
2012. ápr. 6. 18:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Fiatalon ugy gondoltam 26 eves korom korul diploma utan kellene szulni az elsot es max 2-t. A parom mar megvolt hozza. Vegul becsuszott elobb ugyogy diploma elott 24 evesen lettem anya. Aztan sokaig annyira feltem a szulestol es a terhessegtol hogy nem mertem bevallani csak ot ev mulva a kistesot. Akkor is azert mert minden ugy jott ossze hogy most vagy soha. Tudomanyosan kozelitettuk meg a babaprojektet hogy hugit hozzunk ossze a nagyfiamnak, de o is fiucska lett. Meg csak fel eves de mindketten ugy latjuk, hogy szeretnenk meg egy kislanyt. Szulni viszont nem szeretnek tobbet anyagilag jol allunk, jo munkanak van csaladi hazunk elfer meg egy kislany. 2-3 ev mulva orokbe fogadnank egyet aki mar kicsit nagyobb 3-4 eves. Anyagilag nekunk belefer, es nem a 2 meg a 3 gyerek kozott van nagy kulombseg hanem az 1 meg a2 kozott.
2012. ápr. 9. 20:51
 17/19 anonim ***** válasza:
2-3 gyerkőcöt.Most várom a 3.-at.2 fiú után egy kislány érkezik.Szeretek anya lenni.
2012. ápr. 9. 21:06
 18/19 anonim ***** válasza:
Mi teljesen egyontetuen 3 at terveztunk mar a legelejen. Amikor nekilattunk a babaprojektnek,jott is az elso egy tunderi kislany szemelyeben. Most 8 honapos a lanykank, szeretnenk neki majd egy kistesot ugy hogy kb. 2 ev korkulonbseg legyen. Szivem/szivunk szerint johetne majd egy harmadik is (ugy lennenk teljes csalad) de majd kiderul, hogy hogy alakul. Nem vagyunk gazdagok,de be tudjuk osztsni azt a keveset is ami penzt kapunk. Remelem,hogy par ev mulva 3 boldog gyerek boldog szulei leszunk :)!
2012. ápr. 9. 21:35
 19/19 anonim ***** válasza:

kettőt terveztünk,egy van,és egy is marad

anyagi és egyéb okokból

2012. ápr. 9. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!