Ti eladjátok/eladnátok a gyermekeitek kinőtt ruháit úgy, hogy még terveztek gyermeket?
Sok dolgot eladtam, amire nem volt szükségünk már.
Most úton a második.
A ruhákat bármikor tudom pótolni. Sok anyuka lakik a környezetembe és máris van egy anyus, aki 100-150 ft/db áron adja el a ruhákat minden méretben, mert neki csak halmozódik és nem bírja hova rakni.
Vettem már tőle ruhát a 1,5 éves lányomnak. Nem elhasználtak vagy kopottak. Nagyon szépek.
De ha nem is tőle venném, akkor bemennék egy jó minőségű turiba és ott vennék.
Ráadásul nálunk a lányomnál is úgy indult, hogy kaptunk 15 darab 10 L-es zsák ruhát. Vegyesen volt benne lány és fiú méret.
És a nővéremnek még mindig van 5 zsák ruhája, mert ő 3-as ikreket szült anno 2007-ben. Nekik meg nem kell már és eladni sem akarja, mert szerinte "túl bonyodalmas" és nem ér rá ezzel foglalkozni.
Így abban állapodtunk meg anno, hogy én eladom őket és fele-fele arányban osztozunk a pénzen.
Kb. a második gyerekre babakocsival együtt 200-250ezret fogunk költeni. Ebből a babakocsi 140ezer.
A lányunkra kb. 6-7 ezret költöttünk születése napjáig.
Eladtam az első gyerek után is mert rengeteg volt én azt nem akartam nem is tudtam pakolgatni a panelban, és igen, abból vettem részben nagyobbakat. Egy két három db-ot eltettem emlékbe az összes többit akármilyen szép minőségi meg márkás adtam el vagy tovább.
Ráadásul tudtam hogy lesz még babánk de biztosra vettem hogy lány lesz tehát a fiús ruhákat rá se adnám, és tényleg lányunk lett.
Aztán neki is bevásároltam de az ő ruháit is adtam el ahogy nőtte kifelé.
A harmadik babám fiú lett de addigra meg azért eltelt jópár év és nekem is más lett a stílusom babaruha terén mint amit az elsőre ráadtam még.
Tudom vannak akinek tök mindegy miben van hiszen kicsi baba-gyerek stb. de nekem nem mindegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!