Baj ha belefaradok a gyereknevelesbe? Ti nem szoktatok besokallni?
Figyelt kérdés
Szoval rengeteget vagyunk egyedul a kisnyommal. 16 honapos. Apa rengeteget dolgozik,sokszor itthon sem alszik,nem talalkozik a gyerekkel. Ezen a heten is ez a helyzet . Nem csodalkozom ,hogy a lanyom vagyik a tarsasagomra,egesz nap foglalkoznom kene vele,de hat ez lehetetlen mert fozni mosogatni stb is kell. 40 percet alszik csak a npokban ,mire nekiallok fozni,felebred,mellette kell folytatnom ugy hogy ordit mellettem .este folytatom a takaritast felmosas stb,ejfelkor kerulok agyba. Napkozben pedig probalok neki zptarsasagot keresni jatszoterre viszem,jatszohazba stv,tehat egesz nap ra figyelek es nagyon lefaraszt. Sokszor turelmetlen vagyok vele,felelem a hangom . faradt vagyok mar beszelgetni is vele sajnos. Agyilag lefaradok teljesen.csakhogy lelkismeret furdalasom van. Baj ez? Ferjem szerint sokan vannak meg igy,ne panaszkodjak. Igy viszuont,hogy esz heten senki mas nem jatszik ve csak en,5 percre nem tudom masra bizni ,nagyon neheeeeez!!#Gyerekneves
2015. júl. 16. 11:32
11/14 A kérdező kommentje:
Utolso,teljesen jol latod. Tulvallata magat o is,nekem pedig az o reszet is ki kell vennem a gyereknevelesbol. Sajnos az eloleptetes sokkal tobb penzzel nem jar,inkabb tobb munkaval. Most vettunk hotelre lakast,igy szoba sem johet kulso segitseg a haztartasban. Megjegyzem a ferjemnel ez szoba sem johetne,eleg regimodi gondolkodasu ilyen teren,mint mondtam nala a no az anya,szakacs,hazvezetono...ez most a gyerek utan lett egyertelmu nekem,hogy ez a nezete.
2015. júl. 16. 13:21
12/14 A kérdező kommentje:
A valas mogott pedig tobb dolog is van,ez csak egy heti serelmem...:-\ a bulival az volt amugy a bajom hogy ha tud legyen velunk,ha a gyerekkel gond van inkabb maradjon es segitsen. Ha megis elmegy mondja eg hogy lehet disco is lesz ebbol,ne azt mondja hogy csak kiul egy sorre. Nem kell berugni ( ahogy elmondta 10 es skalan kb 7 es szinten) es ha ,megkerdezem masnap hogy hol volt ne azt mondja hogy ' kinnt'..ha meglerdezem megint ne azt monfja hogy 'erre -arra'..megint megkerdezem es azt mondja 'nem tudom' mire kinyogi hogy discoba volt. Megkerdezem melyikbe ( ketto van azon a reszen ahol o volt) azt mondja ' nem tudom....tiszta hulyenek nez...na akkor gondoltam a valasra.
2015. júl. 16. 13:27
13/14 anonim válasza:
Sajnos valóban palira vesz téged, úgy tűnik. Vagy depressziós. Vagy az is lehet, hogy más nője van... Bocs nem akarlak idegesíteni csak annyira furcsán viselkedik a férjed, próbálok magyarázatot keresni. Azért legalább egy negyedórát csak játszana a gyerekkel este, ha hiányozna neki... vagy leülne vele tévét nézni vagy mittudomén, akármilyen fáradt. Mert ha szereti, akkor fel kell kicsit töltődjön néha a jelenlétével, nem? Oké hogy hamar elfogy a türelme vagy elnyomja az álom, mert tényleg alig alszik, de ha egészséges lelkileg, és hiányzik neki a lánya, akkor picit igyekszik vele is együtt lenni mindennap. Nem így logikus?
14/14 A kérdező kommentje:
Persze,azert van is vele,csak nagyon keveset. Viszont farasztja.talan ha nagyobb lesz jobban tudnak egyutt jatszani.kicsit eroltetettnek latom a ferjem probalkozasat a gferek iranyaba,mintha azert lenne vele hogy elmondhassa,hogy na most voltam veletek is...de legalabb probalkozik,megha nem is olyan oszinte az a jatszani akaras...az hogy palira vesz....furcsan viselkedik...igen!!! Kozbe az ellenkezojet mondja es mindent kimagyaraz...ezert is olyan nehez tudni hogy hanyadan is allunk es hogy tenyleg jogosan vagyok-e neha felhaborodva..
2015. júl. 16. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!