Joggal várom el, hogy most már ő is tegyen értem?
Gyereket szeretnék, de a férjem halogatja. Állítólag ő is akar MAJD. Én viszont már szeretném. Úgy érzem én eleget tettem már érte még ő erre sem képes. Amikor össze akartunk házasodni én kívártam hogy befejezze az iskolát. Amikor vidéken talált munkát egy szó nélkül mentem vele. Ellenben én három éve várom, hogy készen álljon a gyerekre.
Jogosan várom el, hogy most már az én álmaim is előtérbe kerüljenek?
Ha nem egy gyerek lenne a téma, azt mondanám, hogy igen, joggal várhatod, hogy tegyen érted.
Írtad, hogy az anyagiak rendben. Szerinte is vagy ez csak a te véleményed? Hány évesek vagytok? Mióta dolgozol?
Az anyagiak egyértelműen rendben vannak. Nekem van félretett pénzem, örökölt lakásom Budapesten ami most ki van adva albérletbe.
Én úgy érzem igenis áldozatot hoztam, mert például nagyon szerettem a munkámat, a munkatársaimat, de mindent ott kellett hagynom mert ő vidéken talált munkát. És igen, az is érv volt hogy vidéken, családi házban jobb gyereket nevelni.
Az itteni munkám unalmas. Barátaim nem igazán vannak. Eljárni nem nagyon tudok. Számomra ez áldozat.
Én 28 vagyok, ő 29. Ha szóba kerül hogy mikor lesz baba, azt mondja ha feljebb kerül a céges ranglébrán. Csak hogy úgy érzem az nagyon nem most lesz. Persze egyikünk sem tudja mikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!