Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Joggal várom el, hogy most...

Joggal várom el, hogy most már ő is tegyen értem?

Figyelt kérdés

Gyereket szeretnék, de a férjem halogatja. Állítólag ő is akar MAJD. Én viszont már szeretném. Úgy érzem én eleget tettem már érte még ő erre sem képes. Amikor össze akartunk házasodni én kívártam hogy befejezze az iskolát. Amikor vidéken talált munkát egy szó nélkül mentem vele. Ellenben én három éve várom, hogy készen álljon a gyerekre.

Jogosan várom el, hogy most már az én álmaim is előtérbe kerüljenek?

2015. júl. 15. 07:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem. A nem akarásnak akkor is nyögés a vége, ha 10 évet várat is!

Viszont jogosan elválhatnak az útjaitok, mert gyerekvállalás kérdésében nincs megalkuvás. Az csak úgy jó, ha mindkettő akarja.

2015. júl. 15. 07:14
 2/17 anonim ***** válasza:
26%

Kevés az infó. Hány évesek vagytok? Van saját lakásotok, vagy albérletben laktok? Mennyi a havi lakbér és rezsi? Mennyit a férjed keresete és mennyi a tiéd? Akkor is gond nélkül megéltek, ha te Gyesen leszel? Egy gyerek nem csak aranyos, hanem sokba is kerül.

Csak akkor jogos z elvárásod, ha anyagilag belefér.

2015. júl. 15. 07:18
 3/17 anonim ***** válasza:
35%
Az utolsó egyik mondatát még kiegészíteném "Csak akkor jogos az elvárásod, ha anyagilag belefér." MEG HA a férjed is MOST AKARNA gyereket. Ha nem - márpedig MOST NEM akar, akkor rákényszeríteni igen nagyfokú hülyeség lenne részedröl.
2015. júl. 15. 07:27
 4/17 A kérdező kommentje:

Anyagiak rendben vannak.

Tehát akkor nekem kell megint lemondani az álmaimról. Mindig az van amit a férfiak akarnak.

2015. júl. 15. 07:38
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, nem kell beletörődni. Le kell ültetni és elmondani a gondolataidat, valamint azt is hogy ne ködösítsen, ne tereljen, hanem mondja el, hogy mit akar. Legyél határozott.Na annak fényében aztán dönthetsz, hogy mit tegyél.
2015. júl. 15. 07:46
 6/17 anonim ***** válasza:
83%
Nem mindig az van amit a férfiak akarnak. Egy normális kapcsolatban, az történik, amit mind a két fél akar. Üljetek le és beszéljétek meg. Kérdezd meg mire vár, mikor akar gyereket, ha nem hajlandó válaszolni vagy ködösít, akkor el kell gondolkodni, hogy akar-e egyáltalán vagy csak az időt húzza. Ha utóbbi, akkor át kell gondolnod, hogy tudsz-e gyerek nélkül élni, vagy keresel mást.
2015. júl. 15. 08:09
 7/17 anonim ***** válasza:
36%

Ezt neked kell érezni. Az a kérdés, hogy ez nála terelés, vagy tényleg csak nem áll még készen. Ha utóbbi, akkor azt neked tiszteletben kell tartanod. Ha nem akarod ezt megérteni, mert ennél önzőbb vagy, akkor el lehet menni és felcsináltatni magad az első jöttmenttel.

Ha csak terel és valójában egyáltalán nem akar gyereket vagy nem tőled, akkor meg tovább kell állni, és keresni valaki olyat, aki akar.

2015. júl. 15. 08:25
 8/17 anonim ***** válasza:
50%

Akkor ereznem jogosnak ezt az igenyemet, ha eskuvo elott letisztaztuk ezt a dolgot, hogy mikor johet a baba. Ha a megbeszeltek ellenere is igy visrlkedik, akkor duhos lennek es elkeseredett. Es ez bizony valook lehet.

ha ugy hazasodtatok, hogy ez a tems szoba sem kerult, akkor te is hibas vagy, mert o nem hitegetett...

2015. júl. 15. 08:45
 9/17 anonim ***** válasza:

Hány éves? Sokat eljár szórakozni/haverokkal, esetleg valami hobbijának él ami akár fontosabb lehet neki mint az hogy gyereke legyen?

Ha már elmúlt 30 vagy inkább 35 és még mindig nem akar gyereket és azt mondja várjatok még, akkor lehet hogy ez már inkább terelés, és később sem fog akarni, nem akar lemondani a jelenlegi életmódjáról.

2015. júl. 15. 08:55
 10/17 anonim ***** válasza:
49%
Pontosan az van, amit te akartál. Ne haragudj, de ez nem egy autó vagy szekrénysor. Egy gyerek az egy élet, akinek kijár egy olyan apa, aki akarta őt. TE választottad ezt az embert a párodnak. TE vártál, míg befejezte az iskolát, és TE költöztél vele. Akármelyikre mondhattál volna nemet. Ezeket utólag felhánytorgatni neki elég nevetséges dolog. A gyerek nem egy ember álma kell, hogy legyen, hanem KETTŐÉ. Ha ezt képtelen vagy felismerni, akkor ebből tényleg gondok lesznek.
2015. júl. 15. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!