Joggal várom el, hogy most már ő is tegyen értem?
Gyereket szeretnék, de a férjem halogatja. Állítólag ő is akar MAJD. Én viszont már szeretném. Úgy érzem én eleget tettem már érte még ő erre sem képes. Amikor össze akartunk házasodni én kívártam hogy befejezze az iskolát. Amikor vidéken talált munkát egy szó nélkül mentem vele. Ellenben én három éve várom, hogy készen álljon a gyerekre.
Jogosan várom el, hogy most már az én álmaim is előtérbe kerüljenek?
Nem. A nem akarásnak akkor is nyögés a vége, ha 10 évet várat is!
Viszont jogosan elválhatnak az útjaitok, mert gyerekvállalás kérdésében nincs megalkuvás. Az csak úgy jó, ha mindkettő akarja.
Kevés az infó. Hány évesek vagytok? Van saját lakásotok, vagy albérletben laktok? Mennyi a havi lakbér és rezsi? Mennyit a férjed keresete és mennyi a tiéd? Akkor is gond nélkül megéltek, ha te Gyesen leszel? Egy gyerek nem csak aranyos, hanem sokba is kerül.
Csak akkor jogos z elvárásod, ha anyagilag belefér.
Anyagiak rendben vannak.
Tehát akkor nekem kell megint lemondani az álmaimról. Mindig az van amit a férfiak akarnak.
Ezt neked kell érezni. Az a kérdés, hogy ez nála terelés, vagy tényleg csak nem áll még készen. Ha utóbbi, akkor azt neked tiszteletben kell tartanod. Ha nem akarod ezt megérteni, mert ennél önzőbb vagy, akkor el lehet menni és felcsináltatni magad az első jöttmenttel.
Ha csak terel és valójában egyáltalán nem akar gyereket vagy nem tőled, akkor meg tovább kell állni, és keresni valaki olyat, aki akar.
Akkor ereznem jogosnak ezt az igenyemet, ha eskuvo elott letisztaztuk ezt a dolgot, hogy mikor johet a baba. Ha a megbeszeltek ellenere is igy visrlkedik, akkor duhos lennek es elkeseredett. Es ez bizony valook lehet.
ha ugy hazasodtatok, hogy ez a tems szoba sem kerult, akkor te is hibas vagy, mert o nem hitegetett...
Hány éves? Sokat eljár szórakozni/haverokkal, esetleg valami hobbijának él ami akár fontosabb lehet neki mint az hogy gyereke legyen?
Ha már elmúlt 30 vagy inkább 35 és még mindig nem akar gyereket és azt mondja várjatok még, akkor lehet hogy ez már inkább terelés, és később sem fog akarni, nem akar lemondani a jelenlegi életmódjáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!