Nagyszülői látási joggal kapcsolatban lett változtatás az új évvel?
Figyelt kérdés
Hiába keresünk nincs kiút, hiába ellenkezünk, tönkre teszi a családom.2012. jan. 15. 14:27
1/9 anonim válasza:
Kifejtenéd? Te ki vagy és ki tesz tönkre mit?
2/9 A kérdező kommentje:
A nagyszülő teszi tönkre a családom azzal jön! de muszáj beengednem mert akkor engem büntetnek meg. 1 éves a kislányom és az anyósom a nagyszülő. a kérdésem az hogy elkerülhetem e a látogatását?
2012. jan. 15. 17:03
3/9 A kérdező kommentje:
*azzal hogy jön
2012. jan. 15. 17:03
4/9 anonim válasza:
Én bemennék a gyámügyre,és megkérdezném őket,mivel-ahogy a szavaidból kiveszem-ez már veszélyezteti a nyugodt családi légkört.És megteheted,hogy nem engeded be.Azt nem,hogy soha,de ha rendszeresen biztosítod neki a látogatást(mondjuk hetente,vagy 2 hetente 1x)akkor nem tud mit tenni!
5/9 anonim válasza:
Miért, van valami végzése vagy határozata, hogy kötelező láthatást biztosítani neki?
Amíg ilyen nincs, nem kell beengedned.
6/9 anonim válasza:
Jó, de mit csinál, hogy ilyen rossz hogy megy?
7/9 anonim válasza:
Elváltál? Mert akkor az apának vagy köteles láthatást biztosítani a gyerekkel. A nagyszülő (anyós) majd akkor láthatja, ha apuka elviszi láthatásra és ő a közelébe engedi. Te nem vagy köteles anyósod beengedni, vagy neki kiadni a gyereket. Ilyen csak akkor van, ha apuka meghalt.
8/9 anonim válasza:
előző, nem akkor van.
ha a nagyszülő elmegy a bíróságra, akkor van láthatása amit a szülőknek lehetővé kell tenni, általában 2 hetente egy délután ha jól tudom.
kérdező, nem igazán tiszta, hogy most mi is van. van ilyen határozata az anyósodnak? és mivel tesz tönkre titeket?
9/9 anonim válasza:
Megnézem én azt a bíróságot, aki nagyszülőnek abban az esetben láthatást ítél, ha él az apa. Ha láthatása lenne, akkor is csak apuka "idejében" gyakorolhatja. Most ennyi erővel akkor indítson láthatási jogot a nagybácsi, meg a Manyika néni, mert ő is rokon és akkor minden nap másnál legyen a gyerek, hogy gyakorolhassák ezt a jogot??? Ugyan már, ezt te sem gondolhatod komolyan.... Nincs az a gyámhatóság, vagy bíróság, aki ezzel érdemben foglalkozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!