Szerintetek miért vannak annyira negatív véleménnyel az mlm rendszerről sokan, hiszen szinte ez az egyetlen módja, hogy egy anyuka egy kis mellékesre tegyen szert, nem mellékesen hivatalosan?!
Nekem sincs negatív tapasztalatom, bár az tény, hogy nem mindegy, mivel foglalkozik az ember.
Én két kozmetikai cégnél is tanácsadó vagyok, illetve nemrégóta elkezdtem kézségfejlesztő gyerekjátékokkal foglalkozni. Utóbbiban elég nagy fantáziát látok, és igaz még csak pár hónapja foglalkozom a játékokkal, de eddig csak csupa jót tudok mondani róla. Ha érdekel, írj privit, szivesen mesélek róla bővebben is!
mert sokan azt hiszik átverés, pilótajáték...
Amúgy sajna mindnél drága a kezdő csomag, és ma Magyarországon kevesen vannak,akik drágább mosóport meg nemtudom mit vesznek, csak hogy csatlakozzanak egy ilyenhez....de ha van jó, amihez nem kell sok pénzt, azt írd meg:)
MLM, azaz Multi-level marketing
Tudod, hasonló cégek, mint oriflame, amway stb....
Kedves utolsó Válaszoló!!
Megkérdezhetem,hogy ez milyen munka, szivesen foglalkoznék én is itthon valamivel, de ez a házalós telefonálgatós nem igazán tetszik!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!