Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti, hogy bírnátok így az...

Ti, hogy bírnátok így az életet? Megbolondulok lassan.

Figyelt kérdés
Eddig normális házasságban éltem, van két szép gyerekem és egy férjem. Nem vagyunk milliomosok, de azért mindenünk meg van. Férjem bevállalt valami melót éjszakánként. Egyetlen éjszaka sincs itthon. Se hétvégén, se hétköznap. Minden rámszakadt. Egyedül nevelem a gyerekeket, egyedül látom el őket. Egy hónapja szinte nem is látták az apjukat. Nagyon nehezen viselem. Hiányzik, de mérges is vagyok rá. Mit tennétek a helyemben? Adjatok valami tanácsot!
2015. júl. 9. 21:29
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
85%

Én tuti,hogy amikor hazajön addig nem engedném el amíg nem ad a kérdéseimre normális választ. A nem tudommal kitörölheti az ember a ....

Az én férjem sincs itthon minden éjszaka kb 1 héten egyszer alszik itthon. De ő megbeszélte velem,hogy most ez van sajos és így leszünk egy darabig. Minden nap többször hív. Amikor pedig itthon van maximálisan velünk foglalkozik. Egy éves a lányunk. Látom,hogy szenved és nagyon hiányzunk neki,de sajnos a pénz nagy úr. De ha nem mondana semmit tuti kiverném a balhét.

2015. júl. 9. 22:56
 22/31 anonim ***** válasza:
78%
Hogy mit csinálj? Beszéld meg vele,hogy tudsz a dologról, és hogy mit akar. Nehogy az legyen, hogy x hónap múlva azt látod, hogy néhány bőrönddel elhúz a p.csába. A gyerekekkel már most sem törődik, ahogy írod, szóval még ők sem lennének visszatartó erők. Amíg te otthon vársz, gyereket nevelsz, alsógatyát és büdös zoknit mosol, addig ő szépen megtapasztalja, hogy működik-e a kapcsolata a másik nővel.
2015. júl. 9. 22:56
 23/31 anonim ***** válasza:
87%
Én azért először megpróbálnék vele beszélni, mielőtt titokban szétszedem a kocsit és magánnyomozót fogadok. Mondd neki, hogy szeretnéd tisztázni a helyzetet, azt is mondhatod, hogy tudod hogy van valakije.
2015. júl. 9. 22:57
 24/31 anonim ***** válasza:
76%
21! És nappal sincs?
2015. júl. 9. 22:58
 25/31 anonim ***** válasza:
82%
en azt tennem, h veszelnek vele, mely soran nem hagynam, h lerazzon. ha 10 perc akkor annyi, ha, tobb ora, hat tobb ora. de nem allnek fel ugy, h meg mindog ne tudjam, mi folyik az eletunkben. azt meg erezni fogod, h hiheto-e v csak be akar adni vmot. vard ki azbigazat. e.n ezt tennem. bar nehez ugy, h sosincs otthon. akkor talan osszecsomagolnek neki, talan akkor magatol is akarna beszelni...
2015. júl. 9. 23:29
 26/31 anonim ***** válasza:
78%

Nem szép dolog, de én valószínűleg rábíznám 1-2 este valakire a gyerekeket és követném, hogy hova megy.

Persze elsődlegesen beszélgetni kellene, de ha nem megy és nem mond semmit, akkor nem látok más utat.

Nekem az is gyanús, hogy minden nap és éjszaka dolgozik, de nem fáradt? Az én férjem is szokott éjszakás lenni, ahol tud pihenni, de az közel sem elég. Itthon is szokott aludni mellette, különben előbb-utóbb ki fog dőlni.

2015. júl. 10. 10:24
 27/31 anonim ***** válasza:
97%
Tuti megcsal. Tapasztalat. Én voltam a másik nő, akinél a pasi aludt. Nem tudtam, hogy van felesége, albérletben élt, persze csak álca volt minden. Aztán kiderült, hogy hazudik, én meg kidobtam mint egy darab szart, nem érdemel az ilyen mást. Szerintem ő is ezt hazudhatta a feleségének, mint a te férjed, és ő is bevett mindent. Elég naív lehetett, mert visszafogadta a férjét, pedig se kutyájuk, se gyerekük. A faszi pedig újra megcsalja, és dug össze-vissza. Jól gondold meg, mit teszel, ha kiderül, hogy félrelépett.
2015. júl. 10. 11:55
 28/31 anonim ***** válasza:
Van valami fejlemény?
2015. júl. 11. 08:49
 29/31 A kérdező kommentje:

Semmi :-(

Továbbra se érdekeljük.

2015. júl. 12. 11:25
 30/31 anonim ***** válasza:
De beszéltél vele?
2015. júl. 12. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!