Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg le kell szedetni a...

Tényleg le kell szedetni a műkörmömet a terhességem alatt?

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 07:24
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
47%

Úgy tú lihegitek ezt a szépitkezés dolgot.

Én elhiszem hogy fontos, nekem is az de mikor császár útán hazakerül az ember és még egyenesen menni sem tud. tényleg azon jár az esze hogy mikorra tud a fodrászhoz bejelentkezni?

Én kb 3-4 hónap útán jutottam el odáig hogy az alvás, hasfájás, kajálás közük más dolgokra is tudjam az agyamat használni. Ajtófélfától ajtófélfáig közlekedtem. Apuka igen besegített Péntek szombaton éjjel én aludtam, de én nem tudom ti miböl vagytok nekem heti két éjjszaka alvás kicsit kimerítő volt. De látom más a szülöasztalról megy a mükörmöshöz!

A harmadik hónap útán más a helyzet de az elején.

Én dolgoztam is a gyerek mellet a 3 hónaptól otthon belsőépitészként ügyesen beosztottam az időmet de a mükörmével az első 3 hónapban mit kezd az ember, arra fecsérled el azt a másfél órát amit alvással is tölthetnél, akkor mindjárt a szülés útán menjél szilikonmütétre is nehogy igénytelen legyél és a tejtermelödés útán logjon a melled. Mindent el lehet túlozni.

Itt a mükörömröl volt szó és az nem kis álldozat hogy ne legyen fönnt, pláne hogyha az a mütösztalon meg is menthet!!!

2010. márc. 14. 14:22
 32/38 anonim ***** válasza:
35%

1. Nem tudom, honnan vetted, hogy lenézek bárkit is, mivel egy szóval nem írtam ilyet. Ha nem lennének pékek, nem lenne mit ennem, abszolút tisztában vagyok vele.

De azt sem tudom, honnan veszed, hogy a párom 8-tól 2-ig ül az irodában. Ujjnyomatszakértőként bizony elég sokszor ügyeletben is van, ami azt jelenti, hogy akár az éjszaka kellős közepén kell mennie helyszínre, és akár 24-36 órán keresztül folyamatosan dolgoznak. Ezen kívül ő "csak" megy a pathológiára hullákat fogdosni, "csak" vérben tapicskol sokszor, "csak" ciánnal és mindenféle vegyszerekkel dolgozik, és hagy ne soroljam, még milyen borzalmakat lát, úgyhogy tényleg ne hasonlítsuk egy fizikai munkához, és végképp nincs jogod ezt lenézni, és könnyűnek titulálni.

2. Attól, hogy elmegyek másfél órára otthonról pl. egyedül bevásárolni, vagy tök mindegy, hová, legyen az körmös, vagy fodrász, a legkevésbé sem érzem úgy, hogy lepasszolom a gyereket, hiszen ki is tudna jobban rá vigyázni rajtam kívül, mint az apja??? Nem egyedül vállaltam a gyereket, hanem ketten tettük azt. És ha ő ezzel nekem örömet szerez, hogy egy kis "szabadidőt" biztosít nekem ilyenekre, akkor azt hiszem, elég korrekt férj, és nem utolsó sorban remek apuka (hangsúlyozom, nem minden nap és minden héten van ilyetén dolgom, hanem havonta kb. 1-2 alkalommal).

Másik válaszolónak:

2. 30 órás vajúdás után én is császáros lettem, úgyhogy tudom, milyen egy nagy hasi műtét. De először is: nem hagytam el magam, és már másnap jobban tudtam közlekedni a kórházban, mint sok természetes úton szült anyuka. Másodszor pedig: szülés után egy hónappal mentem el otthonról először, nem azonnal a műtőasztalról, ahogy írtad. Nem is tudom, egyáltalán honnan veszel ilyen hülyeséget. És képzeld, létezik olyan köröm is, ami nem műköröm igazából, mindössze a saját körmöm be van vonva zselével, hogy ne törjön le.

És bizony akármennyire is visszataszítónak tűnik számodra, fel fogom varratni, és kisebbíttetni is fogom a melleimet, mert a szülés-szoptatás után óriásiak lettek, és egyrészt a gerincem sem bírja, másrészt meg a magasságomhoz képest is óriásiak (szilikonra értelemszerűen így nincs szükségem), de utána legalább nem csak a páromnak, hanem még magamnak is fogok tetszeni. B.

2010. márc. 14. 17:54
 33/38 anonim ***** válasza:
35%
Most látom csak, hogy valahogy odakerült egy 2. az egyik mondat elejére. Szóval még mielőtt bárki félreolvasná, természetesen nem 230, "csak" 30 órát vajúdtam. B.
2010. márc. 15. 10:12
 34/38 anonim ***** válasza:
Ennyit tudtok csak... lepontozni... meg versenyezni, hogy kinek a férje dolgozik keményebben...
2010. márc. 15. 16:32
 35/38 anonim ***** válasza:

Hát igen ezt én sem értem mért is kell ezt ennyire bizonygatni, kinek ezért kinek meg másért keményebb a munkája. Itt a kérdés a műköröm volt, igazábol én sem lakom tanyán tudom mi az a zselés köröm nekem is volt, de a körömágyad annál se látszik a zselés feltöltés miatt igy az a mütöben már mindegy hogy igazi vagy sem!

Sosem tudhatod mi történik én sürgösségi császáros voltam ott nem volt idő semmire csak toltak és ennyi pedig volt még 5 hetem. Mindenre fel kell készülni, és nem a mükörmön gondolkodni.

2010. márc. 16. 06:24
 36/38 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért gondolják egyesek, hogy ha valakinek műkörme van, az már egy kicsit nem jó anya.

Minek szedesse le, ha nem muszáj és ettől jobban érzi magát

Nekem is van, 1 éves a kicsi lányom , terhesen is volt.

Annyira gáz ez a kialakult kép az anyáról(ne fesse ahaját, ne legyen körme, ne járjon szoliba,legyen slampos,...)

aki már egy kicsit is dani akar magára, ajaj az már nem lehet jó anya.

2 gyerekem van(nagy 10 éves), és a műköröm kérdésének semmi köze ahhoz, hogy mennyi lemondással jár egy gyerek.

Attól mér eljárok fodrászhoz is mert utálom az eredeti hajam színét

2010. márc. 16. 12:30
 37/38 anonim ***** válasza:

Hát látom nem értitek a mütöben a körömágyat nézzik.

Nincs semmi bajaom azzal hogy mások felrakatják de ha valaki oxigénhiányos állapotba kerül a mütöasztalon az szerintem nem az igényessség kérdése. Te ezt kockázattod????

2010. márc. 16. 13:20
 38/38 anonim ***** válasza:
ha ezt csak abból látnák a műtőben, akkor tilos lenne.
2010. márc. 16. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!