Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg le kell szedetni a...

Tényleg le kell szedetni a műkörmömet a terhességem alatt?

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 07:24
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Hát én már nagyon hülyén érezném magam nélküle.Több mint egy éve nem voltam nélküle.És nem szeretném leszedetni.
2010. márc. 4. 08:20
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a lábköröm is lilul, de mivel pl. a műtőben az aneszteziológus figyeli ezeket és ő a fejednél ül, így valszeg nem fog a lábadhoz rohangálni.
2010. márc. 4. 09:14
 13/38 anonim ***** válasza:
36%

hát én műkörömben szültem, és pirosra volt kilakkozva ráadásul,nem szólt senki érte.

mondjuk akkor volt fenn utoljára,mert műkörömmel nem éreztem hogy biztonsággal nyúlok a babához.

2010. márc. 4. 09:25
 14/38 anonim ***** válasza:
36%

08:19

Nyugodtan hagyd fent.

2010. márc. 4. 10:50
 15/38 anonim ***** válasza:
27%

Nekem több mint 10 éve van műkörmöm,sem terhessség alatt,sem a szülés alatt nem szedettem le,és azóta is van.16 hónapos a kislányom.Sosem sértettem meg a lányom,mert nem nagyon hosszú és gömbölyded.Szülés alatt nagyon halvány rózsaszínre volt lakkozva.A lábon úgyanúgy lilul a köröm,ha baj van.

Egyedül a Tip-es műkörmöt nem ajánlotta a körmösöm(nem is az van),mert a ragasztó miatt.

2010. márc. 4. 11:21
 16/38 A kérdező kommentje:
Nekem épített zselés van.
2010. márc. 4. 11:22
 17/38 anonim ***** válasza:
36%

utolsó előtti

nekem is épített zselés volt szüléskor, most épített porcelán van.

egyébként tőlem senki nem kérdezett a műkörömöm felől (se orvos, se szülésznő) terhesgonozás alatt, fel sem merült, hogy le kellene szedetni.

2010. márc. 4. 11:32
 18/38 anonim ***** válasza:
Nyugodtan hagyd magadon. Ha valami gond van akkor annak ezer jele és mutatója van nemcsak a köröm. Sokan szeretnek ilyesztgetni, mára már a hajfestés sem hanyagolható. Nézz szét az utcán mennyi szép ápolt kismama van. Élvezd a terhességed és továbbra is legyél szép és ápolt.
2010. márc. 4. 12:49
 19/38 A kérdező kommentje:
Én úgy megnyugodtam köszönöm:)!
2010. márc. 4. 15:50
 20/38 anonim ***** válasza:

Nekem is volt, és most is megvan, bár nem épített, csak a saját körmöm van bevonva zselével, hogy ne törjön le. Császároztak, és a kutya nem szólt érte, hogy miért van fent, bár csak egy nagyon halvány csillámpor volt akkor rászórva a köröm végére díszítés gyanánt, tehát ha lilul a körmöm, kilátszott volna.

Egyébként meg a műkörmök sokkal vastagabbak, mint a saját köröm, így még annyira sem lehet vele megsérteni a babát, mint saját körömmel.

Egyébként vannak olyanok, akik azért szedetik le terhesség alatt, mert fellevegősödik a hormonok miatt. Ha neked nem, akkor ne szedesd le csak azért, mert mások ellenzik!

2010. márc. 5. 07:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!