Tényleg le kell szedetni a műkörmömet a terhességem alatt?
hát én műkörömben szültem, és pirosra volt kilakkozva ráadásul,nem szólt senki érte.
mondjuk akkor volt fenn utoljára,mert műkörömmel nem éreztem hogy biztonsággal nyúlok a babához.
Nekem több mint 10 éve van műkörmöm,sem terhessség alatt,sem a szülés alatt nem szedettem le,és azóta is van.16 hónapos a kislányom.Sosem sértettem meg a lányom,mert nem nagyon hosszú és gömbölyded.Szülés alatt nagyon halvány rózsaszínre volt lakkozva.A lábon úgyanúgy lilul a köröm,ha baj van.
Egyedül a Tip-es műkörmöt nem ajánlotta a körmösöm(nem is az van),mert a ragasztó miatt.
utolsó előtti
nekem is épített zselés volt szüléskor, most épített porcelán van.
egyébként tőlem senki nem kérdezett a műkörömöm felől (se orvos, se szülésznő) terhesgonozás alatt, fel sem merült, hogy le kellene szedetni.
Nekem is volt, és most is megvan, bár nem épített, csak a saját körmöm van bevonva zselével, hogy ne törjön le. Császároztak, és a kutya nem szólt érte, hogy miért van fent, bár csak egy nagyon halvány csillámpor volt akkor rászórva a köröm végére díszítés gyanánt, tehát ha lilul a körmöm, kilátszott volna.
Egyébként meg a műkörmök sokkal vastagabbak, mint a saját köröm, így még annyira sem lehet vele megsérteni a babát, mint saját körömmel.
Egyébként vannak olyanok, akik azért szedetik le terhesség alatt, mert fellevegősödik a hormonok miatt. Ha neked nem, akkor ne szedesd le csak azért, mert mások ellenzik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!