Tényleg le kell szedetni a műkörmömet a terhességem alatt?
Maga a műköröm nem gond, azért nem javasolják, mert amíg csinálja a körmös, rengeteg vegyszert lélegzel be.
ҝ
Ja, első vagyok, bocsi, nemcsak vegyszert, hanem port is, de nekem a dokim azt mondta, hogy ha bírom, akkor kb. ugyanannyit árt, mint a hajfestés:) Nekem le kellett szedetnem, mert nagyon nem bírtam a port, majd megfulladtam, amíg szegény csaj csinálta, de ha neked nincs ilyen gondod, akkor szerintem nyugodtan csináltass!:D
ҝ
azért szokták leszedetni,mert ha bármikor tőrténik valami,és műtőbe kell vinni,nem látják a kőrmődet,ha elkékül,pl oxigénhiány..stb
én ezt az okot tudom.
07:47-es vok megint
Igen, ha az ember kórházba megy, mint páciens, érdemes lakkot lemosni, a műkörmöt leszedni, hiszen a körmökön látszik először, ha gáz van. .
Jó pár éve van műkörmöm, most már a testvérem csinálja (mind a kettő műkörmös+oktató)
Azzal szültem, terhesen is volt, sőt a hugom Vizsgamodellje is voltam.
Nem kellett leszedetni.
1 éves lányom, most is van, annyira megszoktam.
08:01
Lábköröm is ugyanúgy lilul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!