Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg le kell szedetni a...

Tényleg le kell szedetni a műkörmömet a terhességem alatt?

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 07:24
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűbb megkérdezni az orvost.
2010. márc. 5. 07:29
 22/38 anonim ***** válasza:
64%

Szia!

Ez tényleg ekkora probléma, hogy le kell-e szedni a mükörmödet? Egy egészséges gyerek és egy anyuka az a fontos hogy most van-e mükörmöd vagy sem az ennyire fontos?

Egyelöre te válaltad a gyerekválalást, nem hiszem hogy ez lenne a legnagyobb dolog amit fel kell adni.

Igenis szedesd le ha ezen bármi múlhat azt nem szabad kockáztatni. Én sürgös császárral szültem és a fiamért agodtam hogy egészséges lesz-e akkor ha valaki beszol hogy szedjem le a körmöm én magam lerágtam volna! Útána úgyis leszedetnéd, se idöd se energiád nem lesz eljárni mükörmöshöz az első 3 hónapban. Ez a legkevesebb, bár csak ennyi gondom lett volna a végefelé.

2010. márc. 12. 14:49
 23/38 anonim ***** válasza:
62%
Így van! Igazad van! Ettől még "fontosabb" dolgokat is fel kell majd adni a gyerekért! Ha már egy műköröm ekkora gond, akkor nem tudom mi lesz majd később...
2010. márc. 12. 14:56
 24/38 anonim ***** válasza:
51%

Hülyeség, hogy nem lesz ideje az első hónapokban. Nekem is volt időm. Ennyit igazán megtehet apuka, hogy addig vigyáz rá, amíg másfél órára elugrom itthonról. Két szülője van annak a gyereknek, nahát! B.

És lehet lepontozni.

2010. márc. 12. 15:05
 25/38 anonim ***** válasza:
21%
Ja, és ennyi erővel a hajad is legyen csumpi, mert fodrászhoz sincs időd meg energiád elmenni... ugye?
2010. márc. 12. 15:10
 26/38 anonim ***** válasza:
53%

Hát látom mások máshogy gondolkodnak.

Én az első három hónapban sokat biztam az apúkájára de jobbára az alvással töltötem azt az idöt no meg azzal hogy azokat a dolgokat beszerezzem amikhezz én kelletem, nem voltam se igénytelen se csunya na de az az időszak nem rolam szólt én azt hiszem. Bocsánat úgy látom más idáig is eljutott én a 3 órás kajaidök között aludtam picit de az nagyon kevés volt a fodrász meg a mükörmös eszembe se jutott. ( Nem éreztem magam igénytelennek, csak el voltam fáradva!)

2010. márc. 13. 13:13
 27/38 anonim ***** válasza:
50%
Én is így voltam mint te, örültem ha kis pihenőhöz jutottam. Apuka meg heti két szabadnapot van itthon, olyankor végzi az ő dolgát és neki is szüksége van pihenésre, mivel dolgozik! Különben sem bíznám senkire a fiamat, mert magunknak szültem, nem a nagymamának és a rokonoknak. Éppen ezért szülés után sem hívtam senkit, hogy segítsen, mert akkor én mikor tanulom meg baba mellett a háztartást vinni? Lehet, hogy én gondolkodom hülyén, de szerintem ez így van rendjén. Én örülök is hogy nincs a közelemben egy rokon sem, legalább nem szólogatnak be, hogy mit adjak a gyereknek vagy mit ne.
2010. márc. 13. 13:32
 28/38 anonim ***** válasza:
35%

Gondoltam, hogy le leszek pontozva. Ilyen a mentalitása egyes anyukáknak.

Egy szóval nem mondtam, hogy másra kell bízni a gyereket, vagy én azt tenném. Mindössze annyit írtam, hogy két szülője van a gyereknek, és ennyit igazán megtehet az apuka, hogy havonta egyszer másfél órára elmehessek itthonról, addig vigyáz a gyerekre. Nem kell ám mártírkodni! Nem rabszolgák vagyunk, csak anyukák! B.

2010. márc. 13. 18:31
 29/38 anonim ***** válasza:
35%

Tudjátok, az én párom a bűnüldözésben dolgozik, igazságügyi szakértő, szóval elég komoly és kemény munkája van. Mégsem rinyál, hogy be kell segítenie, vagy hogy ő pihenni szeretne, mert dolgozik. Azzal, hogy apuka ott van a gyerek megcsinálásánál nem merül ám ki az apai feladata! Nálunk pl. ő viszi a kertet, porszívózik, ha kell, felmos, kitereget, ablakot pucol, és nem mellesleg ő csinálta majdnem az összes bútorunkat, parkettázik, falat fest, tapétázik, mindent megszerel, és emellett még a gyerekre is jut ideje, nem csak a kanapén pihen, mert fáradt.

Azt mondta nekem rögtön az elején, hogy ha én szeretnék szépítkezni (akár körmös, akár fodrász), vagy tornázni eljárni, NEM KÉRDÉS, hogy vigyáz-e a gyerekre, legyek neki szép. És én az első időkben sem sápítoztam, hogy jaj, fáradt vagyok, hanem igyekeztem beosztani az időmet a lehető legjobban (és havi egyszer igazán beleférhet az a másfél óra távollét). Persze ehhez a férj segítsége is szükséges, és elég szomorú, ha nálatok ez nem így van, hogy ha nem számíthatsz a párodra. B.

2010. márc. 14. 08:11
 30/38 anonim ***** válasza:
43%

Mi az hogy nem számíthatok a férjemre???

Olyat ne írj, amiről nem tudod, hogy miről van szó.

Ha már a munkánál tartunk, a te férjed biztos nem 3 műszakban dolgozik... Mert úgy könnyű, hogy 8-tól kettőig ülök az irodában.

Az én férjem pék, tudod, aki a mindennapi kenyeret gyártja!!! Hiszed vagy nem, nehéz munka, ha lenézed a pékeket, akkor is. Tudom, miről beszélek, mert én is az vagyok, 3 műszakban jártam én is dolgozni, úgyhogy az igazságügyi szakértést szerintem ne hasonlítsd a pék szakmához, ami a legnehezebb szakmák egyike... Kemény fizikai munka, tudod egyáltalán mi az, mielőtt még támadod itt az embert??

És én nem írtam azt hogy rinyálna a férjem, mert segítenie kell, segít, mert bevásárol, postára megy, mindent elintéz, amit babakocsival nem tudok!! Most éppen 3 napot itthon van és pihenés helyett csinálja a babaszobát. De biztos belefér 1.5 óra távollét, de engem nem úgy neveltek, hogy a gyerekemet lepasszoljam, mert szórakozni támad kedvem. Az én anyám sem passzolt le sohasem minket a tesómmal.

2010. márc. 14. 09:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!