Ti is kellemetlenül éreznétek magatokat, ha a gyerekorvos és a védőnő csak az anyósotokkal kommunikálna?
Anyós egészségügyi dolgozó. Háziorvosi rendelőbe nővérke.
Leszögezném,hogy a világ legaranyosabb asszonya és nagyon szeretem.
A dokink és a védőnőnk is régóta ismerik őt.
Ahányszor elmegyünk akármelyikhez mindig csak vele beszélnek. Neki mondják,hogy mit hogyan kell csinálni.
Pl: amikor elkeztük a hozzátáplálást. Mit ehet,hogy készítsük el stb.. pár hete megfázott és ugyanúgy neki mondták mit kell vele csinálni, vagy ha akármiről van szó.
Teljesen levegőnek néznek. Mindent tőle kérdeznek. Persze én válaszolok rá,mert én tudom,de ugyanúgy vele beszélnek tovább.
Őt hívják fel,hogy mikor kell mennünk,milyen vizsgálatok várnak rá. Ha kérdezek valamit neki válaszolnak
Nekem ez nagyon kellemetlen olyan,mintha nem is én lennék a gyerekem anyja. Tök sötétnek is érzem magam ez miatt,úgy csinálják,mintha nem tudnám felfogni,hogy miről van szó.
22 éves vagyok és az első gyerekem. Óvodai dajka a szakmám és szerintem jól viselem gondját a lányomnak mindenféle segítség nélkül. Megoldok bármit ami vele kapcsolatos.
Mondtam már neki,hogy nem kell velünk jönnie pihenjen otthon,de mindig megjelenik amikor indulnánk vagy utánnunk jön a rendelőbe.
Nektek is rosszul esne vagy ez természetes dolog?
Vagy egyszerűen szóljak nekik,hogy hahó én vagyok az anyja és velem van egész nap,ezért nekem mondják mit hogyan csináljak??
1 éves a lányom.
Megoldódott?
Én általában nagyon bunkó tudok lenni, biztos mondtam volna, hogy már elnézést, de azt hittem, hogy itt most az én gyerekemről van szó, miért nem hozzám beszél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!