Mi van ilyenkor?
Szabad orvosválasztás van, ahhoz jársz, akihez szeretnél. Ha az orvos elvállalja a születendő babád, akkor persze, hogy foglalkozik veletek. Nekem már a 3. gyerekorvosom van.
Először azért váltottam, mert nem volt szimpatikus az orvos, ő az volt, akihez körzetileg tartoztunk.
Másodszor költözés miatt váltottam én is. A második orvosom, mondjuk csak akkor adta ki a recepteket, ha a baba már megszületett. Amúgy a legtöbb dolgot megtudod venni recept nélkül is, ami a kórházba kell. Nem sokkal drágább.
Igen bárkit választhatsz . ha meg tudjátok oldani a közlekedést akkor messzebbről is pl nagyvárosban ugye több rendelő van .
de ha sokszor leszel vele egyedül akkor célszerü a legközelebb eső orvosi rendelőből választani .
ha nem sikerül időben választani akkor a baba születéséről a területi védőnő kap értesítést és a területileg illetékes orvos jön ki hozzátok . utánna ha nem szimpatikus az új orvosnál kéreted ki a babát kartonját. nem kell konfrontálódni.
a védőnő nem választható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!