"Nekem aztán ne mondja meg, hogyan kell csinálni (védőnő, gyerekorvos, bárki), x gyerekem van, nekem nem mond újat. " - ti is ilyenek vagytok?
Nem, nem vagyok ilyen. Én is 3. babámat várom, de van mikor tud újat mondani a védőnő vagy gyerekorvos.
Egyébként ha valamivel nem értek vele egyet, akkor is mosolyogva bólogatok, persze, úgy lesz meg minden, de nem biztos, hogy úgy is fogom csinálni.
De biztos nem akadok ki rajta, ha valamiben nem értünk egyet.
Nem vagyok ilyen!
De azt viszont megértem ha egy többgyermekes anyuka nemigazán fogadja meg egy kezdő védőnő tanácsát vagy akárkiét.
Anyósom folyton azzal fáraszt, hogy a védőnője fiatalabb volt nála és mit képzel, hogy megmondja a tutit, amikor ő 3 gyereket szült...(szerintem nem a tutit akarta volna megmondani, hanem csak ez a munkája, de mondjuk szóhoz se juthatott anyósom mellett.)
Én meg kettőt szültem, és fiatalabb a védőnőm nálam, de én nem hiszem, hogy nem lehetne meghallgatni, ha valaki segíteni akar. Legyen az akár egy másik anyuka is. Ez az ellenséges hozzáállás nekem nagyon fura.
De őszintén szólva hasonló válaszokkal szoktam találkozni mostanában itt is, pedig én úgy gondolom, hogy mindig van új, amit érdemes megfontolni, kipróbálni, vagy csak meghallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!