Négy éves kislányomnak sárga folyása van. Gyerekorvos a héten szabin, a védőnő használhatatlan. Mitévő legyek?
Igazából tanácsot sem tudok kitől kérni. A gyerekorvosunkat mindig hívhatom tanácsért, de most szabin van.
Vigyem el a helyettesítőhöz? Vagy inkább nőgyógyászhoz? És abból van gyerek, vagy vigyem a sajátomhoz?
Segítsetek, anyukák, merrefelé induljak el?
Inkább gyerek-nőgyógyászt ajánlanék:
Dr Csatlós Éva, SOTE I.-en rendel, de Pesterzsébeten van magánrendelője is.
2. vagyok, ezért írtam gyermek-nőgyógyászt, akinek ugye ez a szakterülete.
Egy ötevenes pasashoz én sem vinnék el egy négyévest!
Attól, hogy ez rossz élmény lehet, még nem maradhat így. A gyereknőgyógyász elvileg nem nyúlkál, csak megnézi. És mindenképpen "néni" legyen, ne "bácsi".
Én egyébként a helyettesítő dokihoz vinném első körben.
#3 -as vagyok
Persze, hogy nem feltétlen kell, hogy ilyen nyomot hagyjon, csak leírtam én hogy jártam. S arra nem is emlékszem, hogy nő volt-e vagy férfi. Bár talán férfi. De nem is az volt a lényeg ezek szerint. S nem "nyúlkált" , hurkapálcával vett kenetet. Csak leírtam, hogy ilyen is van..
Felnőtt fejjel visszanézve , jó tudni, mikre érdemes figyelni, ami nekem evidens, de a gyereknek nem valószínű. Bár nekem fiaim vannak, pillanatynilag nem érint.
34 N
Sziasztok, nagyon köszi, hogy írtatok!
Végül végre felvette a gyerekrendelő a telefont, így első körben megbeszéltem velük, hogy oda viszem a kislányt, a helyettesítőhöz.
Sajnos jobb lenne a saját doktornénije, akit jól ismer, de ő csak csütörtökön jön, és addig nem akarok várni.
Éjjel átázik a kis bugyija, annyira folyik, nem is értem, rémes szegénykének.
A felkészítő jótanácsot is köszönöm! Azt hiszem, el fogom mondani neki alaposan. Én már kukucskáltam, meg a pirosságát Bepanthennel kenegettem, majd olyan oldalról próbálok közelíteni, hogy a doktornéni is olyasmit fog csinálni, mint én. Megnézi, bekeni, stb.
A Pesterzsébet jól hangzik, a Heim Pál sajnos nem vette fel, ma nincs rendelésük. Rákeresek neten.
Köszönöm, anyukák! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!