Azt mondta a védőnő, hogy az oltásokban már nem a legyengített kórokozó van, és hogy nem fordulhat elő mellékhatás, de én ezt nem hiszem el! Szerintetek?
Ha attol halt volna meg akkor, betiltották volna és oriási agy cirkusz lett volna belőle.
Amugy énis ugy tudom h legyengitett korokozo.
Én is sajna beoltattam a lányomat egyel már ,de többel nem fogom!!
Voltunk a tegnap az egészségesen és hallottam egy anyuka mondta hoztam a 3, agyhártyagyulladás elleni oltást ,mondtam magamban jaj istenem szegény gyerek!!
Érdekes hogy minden évben kitalálnak valamit ami ellen ajánlanak oltást ,
Ezt hivják lassu népirtásnak ,!
Én azt szoktam mondani lassan az élet ellen is oltanak már!!
off:Móra Ferencék meg kilencen vagy tízen lettek volna testvérek ha akkor oltottak volna diftéria ellen.
Az alap kérdésre: Mellékhatása csak annak nincs, aminek hatása sincs. Kérdés, hogy a fő kedvező hatás megéri-e a nem kívánatos de együtt járó egyéb hatásokat (láz, duzzanat, fájdalom)
Manapság legyengített kórokozók helyett már csak a kórokozók bizonyos immunitást kiváltó részleteit tartalmazzák az oltóanyagok, pont a nemkívánatos hatások csökkentésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!