Mik azok a szakmák ahol normális emberi időben (7-17 között) lehet dolgozni, hogy az ovis gyerekemet is rendezni tudjam?
Informatikai jellegű munkák, amiknél lehet otthonról dolgozni. Előnyük, hogy otthonról, kb. ingyen meg tudod tanulni, csak önszorgalom kell hozzá, és van is rá kereslet. Nagyon széles a paletta, így mindenféle személysiségtípus meg tudja benne találni azt, ami hozzá passzol. Érdemes lenne az álláshirdetéseket végigbönglszni, hogy a te környékeden mit keresnek. Én grafikus vagyok, ez mondjuk nem a legjobban megfizetett szakma az infón belül, és a kereslet sem olyan nagy rá, de nekem jelenleg megfelel, szeretem, változatos munka, a tapasztalatom és tudásom jelentős részét magamtól szedtem fel, amellett, hogy elvégeztem hozzá egy gyorstalpalót.
Viszont lehet programozást, fejlesztést, keresőoptimalizálást, social media marketinget, ux-et tanulni, ezeket jól meg is fizetik. Az angol tudás mondjuk nem árt hozzá, nem tudom, az neked mennyire van.
Az angolba amúgyis érdemes időt fektetni, mert nagyon sok helyen alapból kérik a munkához, és lehet pl. otthonról is akár skype-os órákat tartani.
Tanítani mondjuk ottghonról neten keresztül kb. bármit lehet, amiben jó vagy, és van rá kereslet. Vannak más munkalehetőségek is, szerintem itt nagyon jól össze van gyűjtve ez az 50-es lista: [link]
Az ő weboldalát, blogját amúgyis nagyon ajánlom, mert csomó ingyenes tök jó infó van, és rengeteg anyuka köszönheti neki a sokkal jobb megélhetését.
Gyesen lévő anyuka?
Párszor engem is kértek meg, hogy hozzak el plusz egy gyereket, aztán játszón, vasúton megvártam a szülőket.
Én területi képviselő vagyok egy multinál, 100% bejelentett magas fix alapbérért + bónusz + cafeteria, céges kocsi, telefon, Ipad stb.
Középfokú kereskedelmi végzettségem van + alapszintű angol, ide nem feltétlenül elvárás a diploma+nyelvvizsga, persze általában előnyt jelent, de sokunknak nincs, viszont az értékesítési szemlélet alap!
Igaz, én már 10 éve itt dolgozom, szülni is innen mentem és ide is jöttem vissza.
A munkaidőt a heti 40 órás kereten belül nagyjából én osztom be magamnak, ami persze a gyerekek miatt 8-16-ig tart. Szabadság, táppénz mind a törvények által előírt mennyiségben van és szerencsére a cég nem szívózik semmivel (kopp-kopp-kopp).
Nekem ez így nagyon jó, nem is tervezek váltani.
nekem is olyan volt a munkám, hogy nem hogy nem tudtam volna elhozni a gyereket, de még csak nem is találkoztunk volna napokig...
én már gyed alatt tanultam, gondozónő lettem, magánbölcsibe helyezkedtem el, így a fizetés is teljesen jó, 6 órában dolgozom, ha délelőttös vagyok akkor is kényelmesen el tudom vinni oviba, ha délutános akkor ugyan az utolsók között van a gyerekem, de nem vészes, 5ig legkésőbb mindig ott vagyok, azért nálunk arra is nagyon figyelnek, hogy azok maradjanak zárni akiknek nincs kicsi gyereke :)
:) mondjuk nem mindegy, hogy hol tudsz majd elhelyezkedni, mert sajnos az államiban az a helyzet nálunk, hogy egy gondozónő, akinek 6-8 gyereke van, az veszi át reggel a gyerekeket és délután ő is adja át. tehát ha rossz csoportot fogsz ki, akkor akár f7-f6-ig is bent lehetsz egész nap. de nyilván ez is mindenhol másképp van, azt tanácsolom, hogy menj be a környékbeli bölcsikbe kérdezz meg mindent mielőtt rengeteg időt és pénzt beleölsz.
van azért több ilyen szakma is, pl. az ovis dajka állás teljesen nyugis ha szeretsz takarítani és fixen 8 órás, csak ott meg a pénz a rossz :/
de a szépségipar is jó lehet ha vannak szabad délután :)
dajka végzettségem is van :) sőt szépségipari is :D
Itt a bölcsikben 2 műszak van, 7-től 2.ig,meg 10-18-ig ami szerintem vállalható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!