Hol lehet normális pótkeres biciklit venni emberi áron?
hát én épp most indulok a tescoba, 17.000.- a 12"-os, 20.000.- ugyan abból a 16"-os, én azt veszem meg :)
mi is mindent körbe jártunk, vaterán használtat már 9.000.-ért már egész jókat lehet kifogni, használt kereskedésben nálunk 8.000.- az alja, de arra meg költeni kell, így esett a választás a tescosra.
auchanba tegnap lett vége a bicikli vásárnak, ott picit olcsóbb volt, de nekem nem tetszett. azért nézd meg az ő katalógusukat is, lehet neked meg pont az tetszik.
nem tudom mennyi a 12es, a 16os volt 17.000.-ért :)
Kedves 2. megírnád milyen márkájú bicikli? Ezek szerint nem fogunk sokkal olcsóbbat találni :(. Akkor erre rendezkedünk be.
Köszi a tippeket is!
2-es vagyok. Olyan mint ez, csak Bmx Sweet márkájú.
14-es bicóval kezdtünk mindkét gyereknél, én a decathlonos márkát találtam a legjobbnak (b'twin), így eleve azt keresgéltem. Ezeknek 25 ezer a bolti ára újonnan, én az egyiket 15-ért vettem vaterán, a másikat meg 10-ért a decathlon használtcikk-vásárán. Darabonként még 1000 ft-ot költöttem rájuk a szervizben hogy átnézték és az egyiken állítottak valamit a féken, de egyébként nagyszerű állapotban voltak és mivel szuper jó konstrukció, már évek óta nyúzzuk, jól bírják a strapát.
Jövőre aktuális lesz a 16-os kerékméret, de tuti fix, hogy megint b'twint veszek nekik.
Amúgy az ovicsoportból sokaknak volt auchanos bicója , nagyon rosszak vele a tapasztalatok, többeknek egyetlen egy szezont sem bírt végig, javíttatni kellett :(
(ezekre meg több év garancia van, bár nem nagyon akad szükség a használatára...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!