Rasszizmus: Ciki vagy egy normális emberi tulajdonság?
Mindenki rasszista, ez normális emberi tulajdonság, akár tetszik, akár nem.
evolúciós és idegrendszeri okai vannak.
...Remélem. De most őszintén. Tényleg... hogy az első kettő csak hülyéskedik.
Ciki-e, kérdező? Ciki-e? Nem. Egyenesen hányingert keltő. Nevetséges. Szánalmas. Gyerekes. Ostoba dolog.
Attól függ mit nevezünk rasszistának. Például semmi bajom sincsen egy holland fekete sráccal, aki itt vakációzik, a kenyai, műveletlen, élősködő bevándorlót viszont úgy kipaterolnám az országból, hogy a lába nem érné a földet.
Másik példa, semmi bajom egy cigány orvossal, viszont amikor jön a cigány rajcsávókból álló horda, akkor át fogok menni az út túlsó oldalára.
A probléma az, hogy amire a négyes féle liberális söpredék azt mondja, hogy rasszista, az még bőven nem az. A rasszizmus azt jelenti, hogy te azért utálsz embereket, márt más színű a bőrük. Tehát, utálom, mert nem fehér, nem német, nem magyar stb. Én senkit nem utálok emiatt. Én a globalizációval járó túlzott keveredést, a nemzetek eltűnését, valamint egyes népcsoportok tagjainak jelentős részére jellemző állatias viselkedést utálom.
utolsó őszintén megmondta, nem képmutató módon elítélni kell az emberek őszinte véleményét, hanem elismerni, hogyha probléma van.
ha kimondatlanul maradnak dolgok, mert képmutató emberek miatt tabuként kell kezelni dolgokat, akkor a problémák csak és kizárólag súlyosbpdnak (elég bármelyik nap elolvasni a híreket).
"#5 Mielőtt még nekiállnál a nyáladat verni,"
Itt pont nem én verem a nyálamat, de te nyugodtan elhagyhatod az országot, nem fogunk utánad sírni. Ez a "tipikus magyar kcsög" beszólás pedig annyira jellemző, hogy az hihetetlen. Magyarországon a kisebbség a legnagyobb rasszista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!