Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Rasszizmus: Ciki vagy egy...

Rasszizmus: Ciki vagy egy normális emberi tulajdonság?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 23. 16:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%
En soha nem voltam rasszista, nem annak neveltek. Viszont en korulottem mindenki az egy EGYHAZI iskolaban ahol engem ki is kozositenenek ha tudnak, hogy vannak cigany barataim. Ha odajon barmelyik, hogy hajj dicsak van egy cal cigid kozben meregetnek aztan kedvesen lagy hangon mondom hogy persze tessek ledobbennek es sokkal masabbak. Rengeteg ember mosolyog ram az utcan akik felismernek mar. Szerintem minden a hozzaallason mulik amit akkoris tartani kell ha neha nehez is. Szval bennem nincs rasszizmus. Akart mar bantani feher ember is meg mas is. Nem a szintol fugg ez.
2015. ápr. 23. 22:06
 12/13 anonim ***** válasza:
93%

Sztem az alapvető tulajdonsága az embernek, hogy az ismeretlentől fél, és nyilván ez fennáll a más bőrszínűekkel, kultúrájúakkal szemben.

Innentől sztem intelligencia kérdése a dolog. Én azt megértem és normálisnak tartom, ha vki tapasztalat és közveszélyes viselkedés alapján ítél el egy népcsoportot (pl. amit a cigányok többsége csinál, na hát nyilván óvatosabb vagyok velük szemben). Annál meg örülök, ha intelligensebb egy ember, ha csak azt tudja szajkózni, hogy "az ember színe fehér" meg "aki nem magyar, attól tartani kell".

2015. ápr. 23. 22:29
 13/13 anonim válasza:

mindenkiben van ilyen tulajdonság de van akiben több, van akiben kevesebb, ennyi :)

egyébként az h vaki külsőről ítél az engem roh@tul idegesít -.-"

(kivéve akkor ha az a külső mindent elmond az emberről)

2015. ápr. 25. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!