Anyukák mit szóltok a játszótéren dohányzó anyákhoz? És akik ott sétáltatják a kutyáikat ahol játszanak a gyerekeink?
Engem annyira felbosszantanak! Miért kell a gyerkőcöknek kutya sz@rban és bagó füstben játszaniuk???
De gyáva vagyok, nem merem elküldeni őket a fenébe pedig azt kéne! Inkább a babámat bűntetem és elmegyünk onnan :(
Hát igen, van olyan anyuka, amelyik nem bírja ki, hogy ne gyújtson rá a játszótéren... Az az ő szegénységi bizonyítványa. Sajnálom, hogy panelban lakom, és ki vagyunk szolgáltatva ilyen dolgoknak, de az "ilyenekkel" nem sok mindent lehet kezdeni.
Saját kert v zárt játszótér v elmenni onnan.
Ennyit lehet tenni.
19.42. -esnek
Nevetséges vagy! :)
Olyan gyerekes vagy,nem fogom neked bizonygatni hogy milyen kutyás vagyok... Olyanba kötsz bele ami nem volt téma,ha ennyire unatkozok menjél és sétáltasd meg a kutyádat,csak vigyázz mert ha ilyen a stílusod az utcán is,nem csodálkoznék ha nem csak fenyegetnének,hanem egyszer tényleg szájba is vernének...
Nekem is sok rossz tapasztalatom van. Zárt, elkerített játszótéren kutya behozva mert anyukának van gyereke és kutyája is. Őket nem zavarja a tábla, hogy tilos a kutyának bejönni. Órákig ott vannak a kutya ott végzi a dolgát a homokozónál, ha szólni mersz még te leszel a szemét.
Makukáznak az anyukák a padon, mert még az ő gyereke kicsi, hogy kivegye a és játszon vele a játszótéren(pár hónapos).Csak pletykálni jönn le a többi anyukával. Szétköpködi a maghajat a játszótéren, tele van vele az egész játszótér. Megmertem említeni, hogy pár hónap múlva az ő gyereke is a kavicsokkal fog játszani ami most tiszta maghaj és még ő volt felháborodva nem értette az egészet. Egyáltalán minek jön még olyan kicsivel a játszótérre? Csak azért, hogy más anyukákon csámcsogjanak a batátnőikkel. Az milyen vékony, az milyen kövér ő neki miért van így öltöztettve a gyereke, nézd már ez, hogy néz ki ebből áll a társalgásuk.
A dohányzó anyukák engem nem nagyon zavarnak. Csak ne dobják el a csiket.Szabad levegőn nem éri őket annyira a füst, zárt térben már lehet, hogy zavarna. Az én párom is dohányzik de ő mindig elmegy a kijelölt dohányzó részhez. Ez is csak IQ kérdése.
Sziasztok!
Nálunk hál istennek már eu-szabvány játszók vannak,bekerítve reggel 7-től este 21 óráig vannak nyitva,kijelölt dohányzóhellyel!Ott nem zavar ha valaki rágyújt,mert teszi ezt kultúráltan,elvonulva a dohányzóhelyhez.
DE! Én is áttam már olyan anyukát,aki gyerekkel és kutyával jött a játszóra és bizony hiába a tábla ő behozta a hatalmas kutyáját.A kutya végtermékeit sem takarította el maguk után,nem beszélve arról,hogy szabadon engedte,és én inkább kisétáltam a gyerekeimmel a játszóról.Véletlen megharapja valamelyiket a kutya és utána még én lennék leugatva,hogy a gyerekem talán ingerelte a kutyát:S
Úgyhogy igen!Nem szabad keverni a nyitott játszótereket az eu-s bekerítettel!A nyitottra persze,hogy bemegy akárki,és utána lehet a kutyakakiban sétálgatni.
Persze,hogy nyitott játszón eldobálják a csikkeket,mint ahogy a kutyakakit sem szedik össze:S
De nem kell hőbörögni,hanem tessék bemenni az önkormányzathoz,és petíciót gyűjteni egy új játszótérhez!
Sehol nincs kiírva,hogy CSAK anyuciknak és gyerekeknek engedett a belépés,ha nem tetszik a nyílt játszó,nem kell odavinni a gyereket.
Kutya sz@aros dologgal egyetértek. Nekem semmi bajom a kutyákkal, engem az olyan kutyások idegesítenek akik nem szedik össze a szart a kutyájuk után. Nagyon bosszantó tud lenni ha az ember elmegy sétálni, legyen az játszótér vagy járda egyfolytában a szart kell pucolnom a cipőről.
Na de, hogy ne csak a kutyásokat szidjuk, vannak olyan anyukák akik arra nem képesek, hogy csokispapírt,zsepit összeszedjék a gyerekiek után.
Dohányzás: hol van az megírva, hogy egy anyuka nem dohányozhat? Miért zavar? Friss levegőn vagytok vagy nem? Ennyire görcsölni sem kell.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!