Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti elfogadtok ilyen gesztust...

Ti elfogadtok ilyen gesztust boltban, zöldségesnél, postán, stb?

Figyelt kérdés

Ma a piacon álltunk sorban a babámmal egy zöldségesnél, RENGETEGEN voltak, hárman szolgáltak ki, mindenhol tömött sorok. Eszembe nem jut előre kéredzkedni, meg egyáltalán nem várom, hogy bárki előre engedjen, terhesen sem voltam ilyen, most sem.

Jött kintről egy negyedik eladó, odajött, és azt mondta, hogy mondjam mit szeretnék, kiszolgál, hogy ne kelljen a napon aszalódnia a kicsinek. Nagyon megköszöntem, elmondtam neki azt a 4 tételt amit venni akartam, a másik három eladó zavartalanul szolgált ki tovább, szóval végülis senki elé nem tolakodtunk be, és mindenki ugyanakkor került sorra mint amúgy került volna.. mégis páran elkezdtek zúgolódni, és beszólogattak.. :(.. Volt egy terhes kismama is, ő különösen hangos megjegyzéseket tett, én már későn vettem észre, hogy ő is ott van (akkor már elment összekészíteni az eladó amit kértem), ha látom akkor mondtam volna, hogy őt szolgálja ki előbb (bár terhesen magam elé engedtem a kisbabásokat, de legyen, tudom hogy nem könnyű a nagy pocakkal ott várakozni..). Rosszul tettem, hogy elfogadtam az eladó segítségét? Bunkóság volt tőlem? Én csak arra gondoltam, hogy pont a kisfiamra tűz a nap és milyen jó, hogy így hamarabb végzünk, nem kihasználni akartam, hogy gyerekkel vagyok...

2015. júl. 3. 11:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
69%
19!! nem kell fizetni érte, ha gyerekkel vagy! a családosokat, gyerekekkel érkezoket elsobbségi beszállással engedik fel! 2 havonta kell repulnom, hol gyerekkel, hol egyutt, hol egyedul....mindig, eddig minden légitársaságnál igy volt!
2015. júl. 4. 23:29
 22/27 anonim ***** válasza:
Én csak idén repültem vagy 8x, és még sehol senki nem engedett elöre. A gépre priority beszállásért fizetni kell. Mikor egyszer majdnem lekéstem a gépet egy 3 hónapos babával és szóltam, hogy hé, légyszi engedjetek már előre, akkor az volt a válasz, hogy erre nincs lehetöség (végül fizettem az elsöbbségért, szoval elértük). Mikor hajnali 1kor 5 gépnyi utas gyűlt össze előttünk, akkor az volt a válasz, hogy hááát, mások is vannak gyerekkel, várni kell.
2015. júl. 5. 22:35
 23/27 anonim ***** válasza:
ez érdekes...én mondjuk általában easyjet-tel, wizzair-rel és klm-mel utazok, még nem volt olyan, hogy gyerekkel ne vettek volna bennunket elore, az osszes tobbi családossal, gyerekessel egyutt.
2015. júl. 5. 23:24
 24/27 anonim ***** válasza:

Gyerekkel elore vesznek a reptéren. Ez ott alap.

Kerdezo nem volt semmi baj, ez igy normalis!

2015. júl. 6. 13:37
 25/27 anonim ***** válasza:
En kb. 6szor repultem gyerekkel es mindig mi szalltunk fel eloszor meg akik gyerekkel voltak.
2015. júl. 6. 23:57
 26/27 anonim ***** válasza:

A repteres dologgal kapcsolatban:

Szerintem különböző dologról beszéltek. Egyikőtök a becsekkolásról, másikótok a gépre való felszállásról. Utóbbi esetében valóban a kisgyerekesek szállhatnak fel előbb.

2015. júl. 7. 20:42
 27/27 anonim ***** válasza:
71%os vagyok. Minket soha nem engedtek elöre se terhesen, se gyerekkel. Mindig fizetek az elsöbbségi beszállásért. De megkérdezem most már. Pénteken repülünk legközelebb. Utána egy honap mulva és rá 2 hétre megint. Szoval nekünk azért tényleg nem mindegy
2015. júl. 7. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!