Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet már zöldségesnél vásárol...

Lehet már zöldségesnél vásárolt banánt adni egy majdnem 7 hónapos babának?

Figyelt kérdés
Üvegesben már evett sokszor banánosat, egyik kedvence. Ha lehet már adni, akkor elég összetörni villával, vagy le kell turmixolni neki? Foga még nincs.
2010. máj. 31. 16:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Persze,h lehet neki adni,én már 5hós korától azt adom,én ugy csinálom neki,h összetöröm villával és utána öntök hozzá egy kis rizstejet és ugy összeturmixolom a botmixerrel!

De ha a te babád elfogadja a darabosabbat is,akkor nem kell már összeturmixolni,csak villával összenyomni!

Én még van amikor teszek neki hozzá egy kis babakekszet vagy babapiskótát!

2010. máj. 31. 16:30
 2/4 anonim ***** válasza:
4 hónapos korától adom neki orvosi tanácsra !
2010. máj. 31. 16:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Csakazért kérdezem, mert a védőnő azt mondta kb 3 hete, mikor volt látogatni, hogy még ne adjak neki rendes banánt, mert mittudomén mi van benne.
2010. máj. 31. 16:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Az én fiam 8 hónapos, foga még nincs, de már egyedül is megeszi, ha a kezébe adom. :D

6 hónapos korától kapja, 7 hónapos korától már csak villával töröm össze és natúr joghurttal keverem neki. Imádja...

2010. máj. 31. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!