Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kamuzik egyre több szülő?

Miért kamuzik egyre több szülő?

Figyelt kérdés

Szinte már divattá vált, hogy a neveletlen kölök "hiperaktív gyerek" (nem mintha minden más felnőtt és gyerek nem szívesen jönne-menne, rohanna, stb.).

Ha nem tud összeadni-helyes írni, akkor már "diszlexiás, meg diszkalkuliás".

De miért is??????????????????????????????

Az ok, ha igen, de ha lusta vagy buta a gyerekem, akkor azt el kell fogadni, pluszban tanulni kell vele és nem kell kitalációkat keresni.

Miért lenne most nagyságrendekkel több diszlexiás és diszkalkuliás gyerek, mint 5-10-20-30 éve????????????

Persze tisztelet a nagyon-nagyon kevés kivételnek, de a többieket nagyon nem értem!!!!

2015. júl. 1. 22:45
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Látom nem értesz. Csak pontozás megy. Aki nem tudja nem szakember, csak kicsi közé van a gyerekekhez az is dobalozik a hiperaktív jelzővel. Azokra is akik nem.

papirom van diszlexiarol. Mert tanulási nehezsegeim voltak. Hurcoltak is vele szakikhoz. Lett egy módszer amivel tudtam tanulni...

És nem szakvélemény csak sejtesre is sokat adnak a szülők. Ha az oviban azt mondják az hajlamosak el is fogadni.

A fiammal is megkaptam. Közben egy frászt az. Olyan szakértő vizsgalta aki ismeri nem egyszer foglalkozott vele figyelte. Pedig amit le tud művelni siman lehetne papirja ahdrol. Egy idegen egyszer ranez meg is adta volna. Az, hogy foglalkozni kell vele, és szoktatni nem mindig az van akkor amikor ő akarja, az a saját makacsaga. Tessék rajzoltam most már mehetek jellegű a gyerek.

akik valós problémás gyerekek szülei sem dicsekszenek vele.

2015. júl. 2. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!