SOS! Ezekből milyen ételt főzhetnék a gyerekeknek? Sajnos kifogytam pénzből?
Figyelt kérdés
Nemtudom mikor jön a csp, de már 1 hete az itthoni dolgokaat éljük fel ugyhogy sajnos alig van már valami. 3 gyerekre kéne ezekből főznöm valamit.
1kg liszt, 4 tojás, fagyasztott húsleves, kb fél kiló krumpli, fél kiló májkrém, fél kiló baromfi párizsi, fél iló rizs, fél liter tej, vaj, és van némi száraztészta is (durum) . Mi hozhatnék ki belőle? És meddig kell így lenni, mikor lesz családi mert mondták hogy csütrötökön de halootam azt is hogy pénteken.
2015. jún. 30. 08:39
21/32 anonim válasza:
24-es akkor hagyjad, így érdemes segíteni valakinek!
itt meg a kérdések 90%a kamu, lehet vki csak megint unatkozik
22/32 A kérdező kommentje:
Én azt hittem hogy ez a kötekedő irta. Elnézést. Nem kell "hülye" kaja, majd kibírjuk valahogyan.
2015. jún. 30. 11:49
23/32 anonim válasza:
ha annyira éheznétek akkor örülnél, hogy felajánlja valaki, ebból is látszik, hogy kamu
24/32 anonim válasza:
Felőlem biztos is, hogy kibírjátok, mert a továbbiakban nem érdekel.
25/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2015. jún. 30. 11:52
26/32 anonim válasza:
Krumlpis tészta, tejberizs, tojásos nokedli
27/32 anonim válasza:
Sajnos adódhat úgy az élet, hogy a biztosnak vett anyagi háttér, amire az ember simán be mer vállalni három gyereket, egyszer csak semmivé lesz. :( És ez nem csak a saját hibánkból következhet be, hanem rajtunk kívül álló okok miatt is.
28/32 anonim válasza:
Jaj, nem kamu, én már tudom, ki ez a nő...nem teljesen oké nála valami, rengeteg botrányos kérdése van. Amúgy már többször is írt ki olyan kérdést, h nem maradt pénze és "éheznek" a gyerekei, szóval mindig ezt csinálja, nem tanul a hibáiból. Jellemző nála a "kifogytam a pénzből" szófordulat és folyton a családi pótlékot várja.
29/32 anonim válasza:
Most lehet, hogy nagyon mellényúlok, de kérdező, nem te vagy az, aki falun lakik három kisgyerekkel, és sosem mozdul ki otthonról, mert nálatok nincs hová menni? Meg nem neked pék a férjed?
30/32 A kérdező kommentje:
Nekem már nincs férjem mert nemrég halt meg. Köszi a "jóindulatot" meg a gyanusitgatást
2015. jún. 30. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!