Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bölcsis korú gyerekeknek...

Bölcsis korú gyerekeknek kismedencét vennék, mi kell hozzá?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyet szeretnék netről rendelni nekik, sosem volt kertünk, semmit nem tudok erről. Alá, fölé, bele mi kell? Meddig szabad egy vizet használni, stb, stb?

Köszi aki segít.

2015. máj. 25. 18:08
 1/7 anonim ***** válasza:
35%

Mi szoktunk alá tenni fóliát, régi szőnyeget. A vízbe kell algaellenes készítmény, vízforgató, letakarni célszerű.

Egy hónapig is jó a víz.

2015. máj. 25. 18:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekünk van valami hasonló, csak kisebb. 1m átmérőjű, erkélyen szoktuk használni.

Teszünk alá egy takarót, hogy ne sérüljön az alja, meg puhább is ülni benne. Nálunk nem süt oda direkt a nap, tehát a tetején nincs semmi. Benne meg sima víz van a csapból. Nem szoktunk sokat tenni bele, ezért nem is hagyom benne sokáig. Max másnap használja még, aztán lemosom vele az erkélyt, és teszek bele másikat.

2015. máj. 25. 18:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekünk a teraszon van hasonló méretű, csak gyűrűs. Alá nem teszünk semmit, a tetejét takarni szoktuk, h a falvelek, bogarak ne essenek bele. De pl egy festőnejlon elég rá. Sima csapvízzel töltjük, ha korán reggel megtöltöm, akkor délutánra nálunk használható a kb 15 cm-nyi víz. Bele nem rakunk semmit, kb 5-7 naponta lecseréljük a vizet.
2015. máj. 25. 18:29
 4/7 anonim ***** válasza:

jajj ebbe ne tegyél semmi vegyszert! algaölőt? lábáztatóba?

semmit... nekünk nagy süllyesztett medencénk van, de mikor kicsi volt a gyerek, egy ekkorát is megtöltöttünk rendszeresen. pár naponta cseréltem a vizet, eleve kánikulában túlmelegszik és már nem is hűsít ;) de tényleg többe kerülne bevegyszerezni mint a vizet lecserélni és mivel nem egy nagy, vízforgatós medence, pláne pici gyerekek használnák így baromság lenne.

tetejére éjszakára tegyél fóliát, akkor nem másznak bele a bogarak

2015. máj. 25. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez a méret lábáztató? Nekem nem úgy tűnik.
2015. máj. 26. 09:29
 6/7 anonim ***** válasza:
25cm mély a medence. akkor 20cm víz van benne. szerintem igen, az lábáztató :) persze egy kicsi gyereknek pont elég, na de azért egy lábszárközépig érő vizet inkább kiönt az ember mint teleküldje vegyszerrel :D
2015. máj. 26. 17:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, persze én is azért kérdeztem, mert gondoltam, hogy nem kell, csak nem értek hozzá...
2015. máj. 26. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!