SOS! Ezekből milyen ételt főzhetnék a gyerekeknek? Sajnos kifogytam pénzből?
Nemtudom mikor jön a csp, de már 1 hete az itthoni dolgokaat éljük fel ugyhogy sajnos alig van már valami. 3 gyerekre kéne ezekből főznöm valamit.
1kg liszt, 4 tojás, fagyasztott húsleves, kb fél kiló krumpli, fél kiló májkrém, fél kiló baromfi párizsi, fél iló rizs, fél liter tej, vaj, és van némi száraztészta is (durum) . Mi hozhatnék ki belőle? És meddig kell így lenni, mikor lesz családi mert mondták hogy csütrötökön de halootam azt is hogy pénteken.
A párizsipörkölt finom :) Én néha virsliből szoktam, nem is pénzhiány esetén, hanem csak úgy, mert szeretjük, és hamar kész.
Tejből és lisztből lehetne még finom besamelmártást is készíteni, és tésztával megenni, ha esetleg van még valami belevaló (akár ha marad a párizsiból, akkor azt kockákra vágni, vagy ha kallódik egy minimális zöldség, pl. borsó vagy kukorica a fagyasztóban, az is jó bele), ezt simán tésztaszószként is rá lehet tenni, de tepsiben meg is sütheted, tésztástul, szószostul.
Krumplit lereszeled, ütsz bele tojást, sóval-borssal fűszerezed és annyi lisztet teszel bele, hogy ó sűrű masszát kapj.
Egy tepsit kikensz valami zsiradékkal (vaj is jó, vagy ha van olajod, zsírod) vagy mehet bele sütőpapír is. Beleöntöd a keveréket és megsütöd.
bocs te téged nem foglak sajnálni, te vállaltad a három gyereket és csp-től csp-ig éltek.
őket sajnálom, mert ők nem tudnak tenni ez ellen, csak megszülettek a semmire.
neked kéne dolgozni, megteremteni ami kell nekik!
bocs, de nem fogok irántad sajnálatot érezni!!!
12-es és 23-as válaszoló vagyok. Azt kérdeztem a privátban, hogy merre laksz. Csupán azért mert én hülye ételt akartam vinni neked, ha megoldható közelségben vagy hozzánk!
Nem értem az arrogáns privát válaszodat és azt sem, hogy letiltottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!