Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miket kaptatok ajandekba a...

Miket kaptatok ajandekba a babatok megszuletese utan?

Figyelt kérdés

Ugy ertem, hogy nem csak baratnoktol, baratoktol, hanem csaladtagoktol.

Anyuektol, anyosektol, tesoktol, keresztuloktol, szomszedoktol, nagybacsiektol, nagyszuloktol?

ha meg szules elott vett mondjuk anyu babakocsit akkor legyszi azt irjatok le. Valamint azt is hogy hanyadik baba legyszi.

Nem azert kerdezem egyebkent, hogy a fejukhoz vagjam, hogy bezzeg masoknal ez meg az, csak egyszeru kivancsisag :)

elore is koszonom a valaszt!

2015. jún. 27. 13:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Elsö gyerek. Kb 3 db ruha és 1 csomag pelus plusz 1 csomag törlökendő virág nekem bor apukának
2015. jún. 27. 22:45
 12/14 anonim ***** válasza:
63%
De csúnyán le lettem pontozva. :) Szoktunk adni aktuális dolgokat is (ruha, pelus, stb.), illetve valami maradandót, mint az aranyékszer. Nem tudom kinek nem tetszett ez ennyire. :)
2015. jún. 27. 22:56
 13/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Nem én pontoztalak le, az egyszer biztos!

Mindenkinek ment a zöld kezecske :)

Köszönöm a válaszaitokat :)

Ha vkinek még kedve van leírni, várom :)

2015. jún. 28. 18:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Tesom elso babajanak pledet, angolpolyat, meg egy pluss macit vettunk. Szuleinktol a kisagyat+pelenkazot kaptak, anyosatol a babakocsit. Ismerosoktol, rokonoktol legalabb 4 zsaknyi ruhat kaptak, amikor latogatoba mentek, altalaban mindenki ragokat vitt. :)

Akitol nem ragokat, azoktol 1-2 ruhat, meg kaptak vkitol kb. 20 csomag popsitorlot.

2015. júl. 6. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!