Mit vigyek ajándékba?

Figyelt kérdés

egy rokonomnak nemrég született babája,most mennék először látogatóba.

mit vigyek ajándékba? (2hós)

ti minek örülnétek személy szerint?

2015. márc. 18. 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Vásárlási utalvány

de én ennek is örülnék:

[link]

2015. márc. 18. 21:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Tesco-s babajátékok, plüss csörgők, rágókák.

Anyukának gyümölcs, csoki, apukának egy bor.

2015. márc. 18. 21:05
 3/8 anonim ***** válasza:
64%

Pelenka mindig jól jön!

Milyen értékben gndolkodsz? Játék ekkora babának: textilkönyv, cimkerongyi. Ruha kb. 68-as méret, abba nemsokára belenő :)

2015. márc. 18. 21:05
 4/8 anonim ***** válasza:

olyannak én is örülnék amit linkelt első

életből elkapott pillanatokat alkotott a készítőjük, megható jelenetek :)

de amúgy játék(plüss alvókendő, pocakpárna, ágyrácsra rakható zörgős játék, vagy ágyrácsra plüsszongora, stb stb)

2015. márc. 18. 22:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Én legeslegjobban a főtt kajának örültem, meg a praktikusabb babaruháknak. Rövid ujjú body minden évszakban kell, a popsitörlőnek, sípoló fürdőkönyvnek is nagy hasznát vettük. Plüsst szerintem hanyagold, mert hegyekben állnak egy idő után. Egy éves is elmúlt a lányom, mire értékelni kezdte. A nagyon piciket a csörgő-zörgő-zenélő rágható gumi-műanyag dolgok érdeklik.
2015. márc. 18. 22:22
 6/8 anonim ***** válasza:
mi ilyenkor rá szoktunk kérdezni, és általában a pelenka és a popsitörlő a nyerő, persze a márkát leegyeztetjük, nehogy rosszat vegyünk.
2015. márc. 19. 07:56
 7/8 anonim ***** válasza:

pl. hasznos dolgoknak:

babának pelus, popsitörlő

pl. van a brendonban kartonos pampers sensitive popsitörlő, 9csomag 4000ft. nem lőhetsz mellé,pihe-puha és érzékeny bőrre is jó

popsikrém,fürdető,babaolaj ezek is jók. chicconak az újszülött könnymentes fürdrtő samponja,még a védőnő is dicsérte

anyukának ha szoptat gyümölcs,melltartóbetét,tejtároló

avent poharat később bébiételhez is használhat,vagy lansinoh zacskó

ha tápszer vannak nagyon jó kis cumisüveg szettek pl.mam.

lehet még babának játékot venni, pl. lassan fogja már a csörgőket,vagy szundikendő. nekem imádja a szundikendőt, hat hónapos még mindig azzal alszik,vagy fogja a kezébe,vagy az arcát belefúrja. brendonba nagyon szép szundikendőt láttam,fehér nyuszis,szép díszdobozban,tökéletes ajándék szerintem :-)

2015. márc. 19. 08:36
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi az ötleteket!nagyon jók:)))
2015. márc. 19. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!