Mit vigyek ajándékba?
egy rokonomnak nemrég született babája,most mennék először látogatóba.
mit vigyek ajándékba? (2hós)
ti minek örülnétek személy szerint?
Tesco-s babajátékok, plüss csörgők, rágókák.
Anyukának gyümölcs, csoki, apukának egy bor.
Pelenka mindig jól jön!
Milyen értékben gndolkodsz? Játék ekkora babának: textilkönyv, cimkerongyi. Ruha kb. 68-as méret, abba nemsokára belenő :)
olyannak én is örülnék amit linkelt első
életből elkapott pillanatokat alkotott a készítőjük, megható jelenetek :)
de amúgy játék(plüss alvókendő, pocakpárna, ágyrácsra rakható zörgős játék, vagy ágyrácsra plüsszongora, stb stb)
pl. hasznos dolgoknak:
babának pelus, popsitörlő
pl. van a brendonban kartonos pampers sensitive popsitörlő, 9csomag 4000ft. nem lőhetsz mellé,pihe-puha és érzékeny bőrre is jó
popsikrém,fürdető,babaolaj ezek is jók. chicconak az újszülött könnymentes fürdrtő samponja,még a védőnő is dicsérte
anyukának ha szoptat gyümölcs,melltartóbetét,tejtároló
avent poharat később bébiételhez is használhat,vagy lansinoh zacskó
ha tápszer vannak nagyon jó kis cumisüveg szettek pl.mam.
lehet még babának játékot venni, pl. lassan fogja már a csörgőket,vagy szundikendő. nekem imádja a szundikendőt, hat hónapos még mindig azzal alszik,vagy fogja a kezébe,vagy az arcát belefúrja. brendonba nagyon szép szundikendőt láttam,fehér nyuszis,szép díszdobozban,tökéletes ajándék szerintem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!