Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudnátok ötletet adni, mit...

Tudnátok ötletet adni, mit készítsen az 5 eves lanyom ajándékba az ovistársának?

Figyelt kérdés
Megajándékozzak egymást saját készítésű aprósággal. Nekem csak a papírbol hajtogatott hopehely jutott eszembe, van esetleg még vkinek vmi ötlete? Valami szép dolgot szeretnénk, természetesen segítek neki, ha bonyolultabb.
2014. dec. 10. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ez aranyos szerintem :)

2014. dec. 10. 22:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

a 4,5 éves kisfiammal (az én hathatós segítségemmel persze :) a hétvégén a kis barátainak szódabikarbónás díszeket készítünk (csillag, egyéb téli figurák), az óvónéniknek pedig HAMA gyöngyöket teszünk alaplapra és sütőpapíron megvasalom egy kicsit és gyöngykép lesz belőle.

Itt ő felszúrkálja a gyöngyöket, én meg kivasalom a mintát.

Az ikeában kb. 260 forint 3 kis alapminta, nagy dobozos gyöngy meg pont van itthon (az ipari mennyiségű kb. kilós ugyanott kb. 1.500 Ft- de sose fogy el :)

[link]

[link]

(az oldal alján vannak a gyöngyhópelyhek)

[link]

[link]

2014. dec. 11. 09:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Gipszkiöntővel is lehet aranyos dolgokat készíteni, nekünk van itthon angyalkás, mikulásos meg mécsestartós. Szépen ki is lehet festeni a kész figurákat.
2014. dec. 11. 10:50
 4/5 anonim ***** válasza:
üvegmatricát vagy vasalható gyöngyformát
2014. dec. 11. 11:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nagyon jo ötleteket adtatok.
2014. dec. 11. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!