Hibát követtem el elhagyott a feleségem. Lett neki új kapcsija de visszahódítottam viszont terhes, 4-én volt utoljára a fickoval 8-án visszaszereztem. Ki lehet pontosan számolni, h kié a baba? 4-én volt a mestruációja első napja 8-án az utolsó
Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 11:46
31/33 anonim válasza:
Akkora KAMU,hogy ihaj!Hess,menj játszani a többi tinivel....
32/33 anonim válasza:
Nehéz lenne kiszámolni.Az hogy a másik megígérte hogy időben kiszáll,elég kevés.Lehet hogy úgy gondolkodott mint te,és direkt telenyomta.Állítólag a női szervezet az új spermát részesíti előnyben,hamarabb lesz terhes az újtól,mint amihez már hozzászokott.Marad a DNS.
33/33 anonim válasza:
De még nem is késhetett a menstruációja, nem értitek? Nem tudhat arról semmit, hogy terhes-e, csak feltételezheti. Hacsak nem 10 naposak a ciklusai...:)
Tehát a következő opciók vannak:
A kérdés kamu.
A kérdező egy nagy marha, aki mindent bevesz a nőjének.
A kérdező egy nő, aki be akar adni valami hasonlót a palijának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!