Hibát követtem el elhagyott a feleségem. Lett neki új kapcsija de visszahódítottam viszont terhes, 4-én volt utoljára a fickoval 8-án visszaszereztem. Ki lehet pontosan számolni, h kié a baba? 4-én volt a mestruációja első napja 8-án az utolsó
anyam add el hazat !!!
Komoly vedekezesnek hivja a megszakitott kozosulest majd bekuleskeppen gyereket akar
Tudod az emberek sajat maguk gyartyak a tragyadombjukat
megszuli aztan kirul
Ez egy kamu kérdés, egyértelmű. Nyár van, unatkozó 14 éves kiskamaszok... Nem hinném, hogy egy felnőtt férfi olyat írna hogy "kapcsi".
És azt is nehezen hiszem el, hogy valaki ennyire ostoba.
Szerintem egyáltalán nem kamu :)
Csak a kedves hölgy írt ki ide, aki nem tudja eldönteni hogy a becsúszott baba a "kapcsijából" vagy esetleg a nagy hibát elkövető szemét volt férjétől származik-e.
Mellesleg azért nem vagyok biztos abban a fenomenális gyereknevelési képességben sem, de egyértelműen önajnározás :)
Szerintem is kamu, vagy lány írta. Vagy mindkettő egyszerre.
A lényeg: aki nem fekszik le mindenkivel, az tudná, kitől terhes. Nyilván, ha 4-e előtt mindkét pasival volt, akkor bármelyiké lehet.
Kérdező, ne legyél már ennyire buta!
Szerinted mégis miért akarná elmondani a másiknak, ha nem muszáj? Mert többet tud, mint te, vagy nem is terhes és játszik veletek.
Egyébként melyik hónapról beszélünk? Ha június 4-e, akkor kizárt dolog, bárki tudná, hogy terhes-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!