Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hibát követtem el elhagyott a...

Hibát követtem el elhagyott a feleségem. Lett neki új kapcsija de visszahódítottam viszont terhes, 4-én volt utoljára a fickoval 8-án visszaszereztem. Ki lehet pontosan számolni, h kié a baba? 4-én volt a mestruációja első napja 8-án az utolsó

Figyelt kérdés

2015. jún. 26. 11:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
aki ebből egy betűt is elhisz...
2015. jún. 26. 12:47
 22/33 anonim ***** válasza:
55%
Igen, a DNS-teszt a megoldás, ha van fölösleges fél miskád erre a célra.
2015. jún. 26. 12:48
 23/33 anonim ***** válasza:
72%

anyam add el hazat !!!

Komoly vedekezesnek hivja a megszakitott kozosulest majd bekuleskeppen gyereket akar

Tudod az emberek sajat maguk gyartyak a tragyadombjukat

megszuli aztan kirul

2015. jún. 26. 13:15
 24/33 anonim válasza:
66%

Ez egy kamu kérdés, egyértelmű. Nyár van, unatkozó 14 éves kiskamaszok... Nem hinném, hogy egy felnőtt férfi olyat írna hogy "kapcsi".

És azt is nehezen hiszem el, hogy valaki ennyire ostoba.

2015. jún. 26. 13:18
 25/33 anonim válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem kamu :)

Csak a kedves hölgy írt ki ide, aki nem tudja eldönteni hogy a becsúszott baba a "kapcsijából" vagy esetleg a nagy hibát elkövető szemét volt férjétől származik-e.

Mellesleg azért nem vagyok biztos abban a fenomenális gyereknevelési képességben sem, de egyértelműen önajnározás :)

2015. jún. 26. 13:50
 26/33 anonim ***** válasza:
80%
"kapcsija" Na idáig olvastam... Van gyönyörű tini kapcsolatok kategória, oda menj trollkodni hülye gyerek.
2015. jún. 26. 14:17
 27/33 anonim ***** válasza:
Szerintem kamu,de ha mégsem,akkor javaslom ne szaporodjatok!
2015. jún. 26. 15:33
 28/33 anonim ***** válasza:

Szerintem is kamu, vagy lány írta. Vagy mindkettő egyszerre.

A lényeg: aki nem fekszik le mindenkivel, az tudná, kitől terhes. Nyilván, ha 4-e előtt mindkét pasival volt, akkor bármelyiké lehet.

2015. jún. 26. 19:39
 29/33 anonim ***** válasza:
elképzelem azt a beszélgetést, amikor elmeséli a nő a férjnek, hogy tudod, aznap jött meg, annyira nem véreztem, ezért bátran szexeltünk. De megígérte, hogy időben kiszáll...
2015. jún. 26. 19:51
 30/33 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne legyél már ennyire buta!

Szerinted mégis miért akarná elmondani a másiknak, ha nem muszáj? Mert többet tud, mint te, vagy nem is terhes és játszik veletek.

Egyébként melyik hónapról beszélünk? Ha június 4-e, akkor kizárt dolog, bárki tudná, hogy terhes-e.

2015. jún. 26. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!