Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tíz hetes terhes vagyok és a...

Tíz hetes terhes vagyok és a páromat nem érdekli a baba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem jön el velem sehová, nem akar a kórházban lenni a szülésnél. Sőt, azt mondta, hogy vegyem meg a saját pénzemből ami a gyereknek kell.

Igaz, hogy csak becsuszott a baba, de azt hittem örülni fog neki.

Egy 42 éves ember hogy lehet ilyen?

2013. dec. 29. 08:47
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
69%
Mondjuk vetesd el.Még lehet.
2013. dec. 29. 08:50
 2/44 anonim ***** válasza:
93%
Azért ez így elég kevés infó... ha pl "elfelejtetted bevenni" a tablettát, én is így állnék hozzád. Ezt nőként mondom.
2013. dec. 29. 08:53
 3/44 anonim ***** válasza:
40%

Nálunk is becsúszott baba a nagyobbik fiunk. A párom sem tudta őt hová tenni, amíg a kezébe nem foghatta. Soha egy vizsgálatra sem jött el, nem érdeklődött, hogy mi van vele, a gyerekholmikat is én vettem meg saját pénzből stb. Mondjuk ő a szülésre bejött és azóta is azt meséli mindenkinek, hogy élete legjobb élménye volt, hogy elvághatta a köldökzsinórt.

Nekünk szerencsénk volt, mert a kicsi nem szétzúzta a kapcsolatunkat, hanem összekovácsolta és miatta sok megoldhatatlannak hitt problémát is megoldottunk.

2013. dec. 29. 08:54
 4/44 A kérdező kommentje:
Mit írjak még? A lényeget leírtam!
2013. dec. 29. 08:54
 5/44 anonim ***** válasza:
100%
A te eseted se jo de pont tegnap hallottam h barátnöm tegnap szült meg és a párja elhagyta még jo hogy a szülei befogadják
2013. dec. 29. 08:57
 6/44 A kérdező kommentje:
Akkor sem örült mikor megmondtam neki, hogy terhes vagyok. De nem mondta, hogy vetessem el és én nem is akarom. De viszont az gáz, hogy együtt lakunk és mindent én vegyek meg a kicsinek.
2013. dec. 29. 08:58
 7/44 anonim ***** válasza:
87%
Pl. Milyen a kapcsolatod a pároddal, mióta vagytok együtt (nem férjet írtál, szóval feltételezhető, hogy nem egy sok éve tartó, stabil kapcsolatba akarsz szülni), hova születik a baba, el tudjátok-e majd tartani, hogy csúszott be (a "tablettaelfelejtős" kommentemre pont nem reagáltál, csak nem eltaláltam?). Azért nagyon sok mindentől függ ám... de végülis nem muszáj nekünk itt beszámolnod, csak akkor ne is várd, hogy érdemben reagálni tudjunk. A lényeget én is leírtam. 3-as voltam.
2013. dec. 29. 09:04
 8/44 anonim ***** válasza:
13%
42 éves,nem fog már változni.Inkább unokáznia kéne mint babáznia.Ill nem is akar babázni.Én nem tartanám meg,ilyen embernek minek.
2013. dec. 29. 09:14
 9/44 zabmester ***** válasza:
90%

Ha együtt laktok, akkor hogy van ez az én pénzem, te pénzed dolog? Együttélésnél nem is igazán tudom elképzelni, hogy lehetséges ennyire külön kasszán lenni. Felezitek a rezsit meg a kajapénzt, és mindenki a saját bevételéből fizet? Vagy hogyan?

De amúgy a "nem mondta" nem elég... Kerek perec mondja meg, hogy akarja-e ezt a gyereket, vagy sem. Ha akarja, akkor sem anyagilag, sem más téren nem csak a te felelősséged, viszont ha nem akarja, akkor azt időben tudd meg, és eszerint rendezkedj be a későbbiekre.

2013. dec. 29. 09:15
 10/44 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem idövel változni fog majd ha megszületik majd ha nő és játszani fog vele
2013. dec. 29. 09:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!