Tíz hetes terhes vagyok és a páromat nem érdekli a baba. Mit tegyek?
Nem jön el velem sehová, nem akar a kórházban lenni a szülésnél. Sőt, azt mondta, hogy vegyem meg a saját pénzemből ami a gyereknek kell.
Igaz, hogy csak becsuszott a baba, de azt hittem örülni fog neki.
Egy 42 éves ember hogy lehet ilyen?
Nálunk is becsúszott baba a nagyobbik fiunk. A párom sem tudta őt hová tenni, amíg a kezébe nem foghatta. Soha egy vizsgálatra sem jött el, nem érdeklődött, hogy mi van vele, a gyerekholmikat is én vettem meg saját pénzből stb. Mondjuk ő a szülésre bejött és azóta is azt meséli mindenkinek, hogy élete legjobb élménye volt, hogy elvághatta a köldökzsinórt.
Nekünk szerencsénk volt, mert a kicsi nem szétzúzta a kapcsolatunkat, hanem összekovácsolta és miatta sok megoldhatatlannak hitt problémát is megoldottunk.
Ha együtt laktok, akkor hogy van ez az én pénzem, te pénzed dolog? Együttélésnél nem is igazán tudom elképzelni, hogy lehetséges ennyire külön kasszán lenni. Felezitek a rezsit meg a kajapénzt, és mindenki a saját bevételéből fizet? Vagy hogyan?
De amúgy a "nem mondta" nem elég... Kerek perec mondja meg, hogy akarja-e ezt a gyereket, vagy sem. Ha akarja, akkor sem anyagilag, sem más téren nem csak a te felelősséged, viszont ha nem akarja, akkor azt időben tudd meg, és eszerint rendezkedj be a későbbiekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!