Tíz hetes terhes vagyok és a páromat nem érdekli a baba. Mit tegyek?
Nem jön el velem sehová, nem akar a kórházban lenni a szülésnél. Sőt, azt mondta, hogy vegyem meg a saját pénzemből ami a gyereknek kell.
Igaz, hogy csak becsuszott a baba, de azt hittem örülni fog neki.
Egy 42 éves ember hogy lehet ilyen?
Nem kényszeríthetsz senkit arra, hog apa legyen, a gyerekkel pedig hatalmas kiszúrás, ha megtartod.
Vetesd el, minél hamarabb, utána rúgd ki a pasit, ha mindenáron gyreeket akarsz és keress helyette olyan embert, aki PARTNER a családalapításban. Ne tedd tönkre a gyerekedet, ha tényleg szeretnél gyereket.
Még egy gyerek aki mozaik családban fog felnőni és csak a gyerektartási csekkről fogja ismerni az apját...
Szomorú hogy vannak ilyen nők akik egy kisember életével és boldogságával így játszadoznak.
azért nem örül mert felcsin@ltattad magad.
mint nő, mint anya mondom hogy megèrdemled vedd meg magad ami kell.Ma màr szegèny gyerek nem fèrfi fogò eszköz.
Egyedülàllò anya leszel, ès ha a gyerkőcöd majd megkèrdezi mièrt nincs apukàm akkor legyen bàtorsàgod azt mondani neki, hogy mert te ostoba voltàl...
Aztarohadt... most komolyan, ha néha elfelejtkezel a gyógyszerről, akkor miért nem használtatok utána gumit? Jó, hogy nem örül a párod, ő már felnevelt egy (több?) gyereket, nyilván nem akarja újrakezdeni.
Két dolgot tehetsz: készülj fel, hogy jó eséllyel elhagy a párod, főleg ha ez kiderül, és egyedül kell felnevelned a gyereket.
Vagy vetesd el. Most még megteheted. Nem vagyok abortuszpárti, de ennek így egyszerűen semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!