Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tíz hetes terhes vagyok és a...

Tíz hetes terhes vagyok és a páromat nem érdekli a baba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem jön el velem sehová, nem akar a kórházban lenni a szülésnél. Sőt, azt mondta, hogy vegyem meg a saját pénzemből ami a gyereknek kell.

Igaz, hogy csak becsuszott a baba, de azt hittem örülni fog neki.

Egy 42 éves ember hogy lehet ilyen?

2013. dec. 29. 08:47
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
62%
add nekem, én nagyon szívesen felnevelem, mert nem lehet saját gyerekem. szerető családban nőne fel, mindent megadnék neki!
2013. dec. 29. 09:24
 12/44 anonim ***** válasza:
59%

Nem kényszeríthetsz senkit arra, hog apa legyen, a gyerekkel pedig hatalmas kiszúrás, ha megtartod.

Vetesd el, minél hamarabb, utána rúgd ki a pasit, ha mindenáron gyreeket akarsz és keress helyette olyan embert, aki PARTNER a családalapításban. Ne tedd tönkre a gyerekedet, ha tényleg szeretnél gyereket.

2013. dec. 29. 09:37
 13/44 anonim ***** válasza:
94%
Készülj fel az egyedulallo anyaságra.....
2013. dec. 29. 09:42
 14/44 anonim ***** válasza:
65%

Még egy gyerek aki mozaik családban fog felnőni és csak a gyerektartási csekkről fogja ismerni az apját...

Szomorú hogy vannak ilyen nők akik egy kisember életével és boldogságával így játszadoznak.

2013. dec. 29. 09:48
 15/44 A kérdező kommentje:
Miért nem örül a babának? Mindent együtt fizetünk, közösen megyünk vásárolni is. Amúgy már van egy egy hónapos unokája is.
2013. dec. 29. 09:49
 16/44 anonim ***** válasza:
79%
A kora miatt valószínűleg nem örül. Te akartad, hogy becsússzon vagy tényleg véletlen volt? Mert ez a nem mindegy. Bár szerintem véletlenek nincsenek.
2013. dec. 29. 09:53
 17/44 A kérdező kommentje:
Néha elfelejtettem bevenni a gyógyszert. Sokan még 60 évesen is vállalnak gyereket.
2013. dec. 29. 10:01
 18/44 anonim ***** válasza:
77%

azért nem örül mert felcsin@ltattad magad.

mint nő, mint anya mondom hogy megèrdemled vedd meg magad ami kell.Ma màr szegèny gyerek nem fèrfi fogò eszköz.

Egyedülàllò anya leszel, ès ha a gyerkőcöd majd megkèrdezi mièrt nincs apukàm akkor legyen bàtorsàgod azt mondani neki, hogy mert te ostoba voltàl...

2013. dec. 29. 10:07
 19/44 anonim ***** válasza:
82%

Aztarohadt... most komolyan, ha néha elfelejtkezel a gyógyszerről, akkor miért nem használtatok utána gumit? Jó, hogy nem örül a párod, ő már felnevelt egy (több?) gyereket, nyilván nem akarja újrakezdeni.

Két dolgot tehetsz: készülj fel, hogy jó eséllyel elhagy a párod, főleg ha ez kiderül, és egyedül kell felnevelned a gyereket.

Vagy vetesd el. Most még megteheted. Nem vagyok abortuszpárti, de ennek így egyszerűen semmi értelme.

2013. dec. 29. 10:09
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az se normális, ha 60 évesen vállalnak, mert nem gondolkoznak. A párod már nem akar babázni, és szerintem részt venni sem a gyereknevelésben. Ezek után ne várj el tőle semmit, elég lesz neki fizetni a gyerektartást.
2013. dec. 29. 10:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!