Tíz hetes terhes vagyok és a páromat nem érdekli a baba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem jön el velem sehová, nem akar a kórházban lenni a szülésnél. Sőt, azt mondta, hogy vegyem meg a saját pénzemből ami a gyereknek kell.
Igaz, hogy csak becsuszott a baba, de azt hittem örülni fog neki.
Egy 42 éves ember hogy lehet ilyen?
2013. dec. 29. 08:47
41/44 anonim válasza:
Készülj B tervvel mert ha már ott lesz az üvöltő csecsemő tuti ucára tesz, a valóság nem egy csöpögös film ahol a gyerektől mindenki elolvad.
42/44 anonim válasza:
A pasik nehezebben rázódnak bele,mert nem érzik,nem látják.Idő kell nekik,akár még a születés után is.Szerintem ezzel ne foglalkozz,örülj a babának,még úgy is az elején vagy,nem kell sietni,siettetni.
43/44 anonim válasza:
Ės persze azért nem örül,mert nem akart gyereket.Te meg lehet,kicsit belekényszerítetted ebbe a helyzetbe.Majd elfogadja.
44/44 anonim válasza:
Azért szép,tehát aki 42 évesen lesz apa azt is leszóljátok de azt is aki 20as évei elején ,akkor tehát 30 évesen lehet csak valaki szülő,különben nem normális??
Kérdező nem tudom hány éves vagy,de a gyógyszer akkor hat ha rendesen szeded,ezt úgy mondom,hogy nekünk óvszer mellett csúszott be a fiunk,de mi tényleg védekeztünk,tehát más a helyzet.Szerintem ülj le vele beszélni,mert ez így nem vezet sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!