Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tíz hetes terhes vagyok és a...

Tíz hetes terhes vagyok és a páromat nem érdekli a baba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem jön el velem sehová, nem akar a kórházban lenni a szülésnél. Sőt, azt mondta, hogy vegyem meg a saját pénzemből ami a gyereknek kell.

Igaz, hogy csak becsuszott a baba, de azt hittem örülni fog neki.

Egy 42 éves ember hogy lehet ilyen?

2013. dec. 29. 08:47
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
58%
Most mindenki úgy ír, mintha a becsúszott babákat kötelező jelleggel el kellene vetetni vagy kitaszítani a társadalomból. :D Nem is sejtitek, hogy hány becsúszott babát nevelnek szeretve a szülei, arról nem is beszélve, hogy köztetek hányan vannak, akik csak úgy becsúsztak. Engem sem terveztek előre, mégis mindenki imád. :)))
2013. dec. 29. 10:19
 22/44 anonim ***** válasza:
91%

"Néha elfelejtettem bevenni a gyógyszert. Sokan még 60 évesen is vállalnak gyereket."

Itt a probléma. Adod a hülyét, de direkt felcsináltattad magad. Nyilván mikor "elfelejtetted" bevenni a tablettát, akkor arról is elfelejtettél szólni, hogy húzzon gumit. Örülhetsz, ha nem repülsz ezért.

2013. dec. 29. 10:20
 23/44 anonim ***** válasza:
91%

Ő hogy lehet ilyen?! Te hogy lehetsz ilyen, hogy gyógyszert szedsz, ő elhiszi, bízik benned, te meg nem veszed be, mert elfelejted, és mondjuk a gumira nem figyelsz, hogy legalább azt húzzon fel. Az antibébi használati utasításán is szerepel, hogy ha marad ki szem, akkor esélyes a terhesség.

Szerintem az a helyzet, hogy akartál gyereket, csak ő nem, így jobbnak láttad, ha becsúszik. Ennyi és nem több.

2013. dec. 29. 10:21
 24/44 anonim ***** válasza:
57%
gyereket magunknak szülünk,nem a férfinak.Te fogsz hozzá felkelni,Te fogsz mosni.Most átverve érzi magát,mert nem akarta. Talán nyugton kéne hagyni,és majd felfogja.Azt is 42 évesen babázhat. A szülés nem való minden férfinak,hagyd békén,ne erőszakoskodj,mert örök undorral is járhat.
2013. dec. 29. 10:24
 25/44 anonim ***** válasza:
84%

Csak kibújt az a bizonyos szög, sejtettem, hogy ezért nem válaszoltál...

Mi az, hogy miért nem örül a babának? Miért kéne örülnie? De komolyan, fogalmazd meg nekünk légy szíves, hogy Miért-Kéne-Örülnie. Én a helyében már ki is dobtalak volna, mint macskát sz.rni. A világ legundorítóbb dolga, amikor egy nő így kisajátítja magának a gyermeknemzés jogát, a férfi beleegyezése nélkül, sőt, valószínűleg konkrét elutasítása - hiszen "védekeztetek" - ellenére. És még elvárja, hogy tapsikoljon, behalok... miért nem örül. Tényleg nem érted? Kemény... na mindegy, tudnálak igen változatosan szidni még kb. 3 oldalon keresztül, de felesleges. 18-as foglalta össze legjobban a lényeget, olvasgasd, amíg el nem jut a tudatodig. U.i.: te konkrétan nem vagy normális...

2013. dec. 29. 10:26
 26/44 anonim ***** válasza:
60%

Miért örülne, ha így akarod megfogni? Az unokája idősebb lenne, mint a gyereke? 42 évesen már normális férfi NEM AKAR apa lenni!

Vagy elveteted, vagy megtartod és neveled majd egyedül, kiszúrva a szegény gyerekkel.

2013. dec. 29. 10:45
 27/44 anonim ***** válasza:
84%

"Néha elfelejtettem bevenni a gyógyszert. "

Tehát nem becsúszott, hanem felcsináltattad magad, hogy így fogd meg a pasit? Szép... Ezek után ne csodálkozz. Én még ki is raknálak a pasi helyében.

2013. dec. 29. 11:06
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

"Most mindenki úgy ír, mintha a becsúszott babákat kötelező jelleggel el kellene vetetni vagy kitaszítani a társadalomból."

Isten őrizz! Én is becsúszott gyerek vagyok, és megtartottak. Más kérdés, hogy a szüleimnek jobb lett volna, ha akkor, huszonévesen szakítanak és találnak hozzájuk illő párt, de most nem is ez a lényeg.

Adott egy csaj, aki alapvetően akar gyereket, és egy pasi, aki már nem, hiszen van neki. Ezért a pasi elhiszi, hogy a csaj szedi a gyógyszert, a csaj meg elfelejti beszedni. Nem feltételezem róla, hogy direkt hagyja ki őket. Mindenkivel előfordul, hogy elfelejti. De akkor a minimum, hogy az ember szól a partnernek, hogy bocs drágám, véletlenül kihagytam egy szemet a gyógyszerből, most egy hétig gumi van. Ha pedig valaki rendszeresen elfelejti, akkor más módszert kell választani, pl. hüvelygyűrű, amit elég havonta egyszer cserélni, vagy injekció, amit elég negyedévente beadatni.

De itt a kérdező elfelejtette beszedni, nem pótolta, de legalább kiegészítő védekezésről sem gondoskodtak.

Ezek után lett terhes. A pasi láthatóan nem akarja a gyereket. A csaj egyébként tudta, hogy a pasi már túl van az életének ezen szakaszán. A kommunikáció kettejük között nem működik, nem tudnak dűlőre jutni. A maximum az, hogy "Azt hittem..."

Ez azért egész más helyzet, mint amikor becsúszik a baba, de mindkét fél a kezdeti riadtság után örömmel várja. Ennek a babának az apukája nem örül, nem akarja. A kismama ennek ellenére akarja rásózni. Azért ez elég nagy különbség...

2013. dec. 29. 11:07
 29/44 anonim válasza:
7%

Miért lenne egyedülálló anya? Majd a pasi megszereti a babát.

Az én párom sem volt lelkes amikor megtudta, hogy terhes vagyok,de ettől függetlenül szereti a kicsit.

2013. dec. 29. 11:13
 30/44 anonim ***** válasza:
71%
Annyira undorító átverni a pasikat, és ezt nőként mondom. "Jaj drágám ne bajlódj a gumival szedem a gyógyszert" Pasi megnyugszik, pedig a nagy francokat kéne. Alamuszi nőszemély, remélem egyedül maradsz.
2013. dec. 29. 11:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!