Normál esetben két ember együttesen vállal gyermeket. Nagy ostobaság, hogy a nők maguknak vállalnak. Egymásnak vállalnak, közösen. Ez a sok becsúszás, csak mese, a többség hanyagság miatt esik teherbe. És sajnos nagyon sokan vannak, akik így állnak hozzá, mint a kérdező. Így biztosítják be magukat. Vagy csak szimplán egy spermadonor kell nekik, nem is érdekli őket, hogy a férfi szeretné-e azt a gyereket vagy sem. Szörnyen önzően ezek a nők, és undorítóak is. Megérdemelné, hogy egyedülálló anyuka legyen belőle. Örömködhet akkor egymagában a gyerekének.
2013. dec. 29. 11:18
32/44 anonim válasza:
Hány éves vagy kérdező?? Van már gyermeked?
Ha tudod vállalni a babát akkor tedd meg! Készülj fel hogy a párodra sem most sem később nem támaszkodhatsz a jelek szerint! Ő már valószínű ki öregedett!
2013. dec. 29. 11:39
33/44 anonim válasza:
Már megint egy ilyen provokatív kamu kérdés :(
2013. dec. 29. 11:44
34/44 anonim válasza:
Én is elvetetném a helyedben. Egy ilyen éretlen és szívtelen embernek jobb, ha nem születik gyereke. Csak úgy nőne fel, hogy az apja sosem szerette igazán,ami rányomja a bélyegét az egész életére, a sajátodat pedig csak nehezíted ezzel. inkább keress egy olyan férfit, aki szeretne tőled gyereket.
2013. dec. 29. 11:48
35/44 anonim válasza:
Most komolyan a férfi a szívtelen... Olvastátok, hogy a kérdező felcsináltatta amgát konrkétan?
Tuti kamu, unatkozó tizenéves.
2013. dec. 29. 11:52
36/44 anonim válasza:
"42 évesen már normális férfi NEM AKAR apa lenni! "
Köszi. Terhes vagyok tervezett, mindkettőnk által várt gyerekkel, a férjem 42. születésnapja után fog megszületni. Szóljak neki, hogy nem normális?
2013. dec. 29. 12:10
37/44 anonim válasza:
Amúgy hány éves vagy, lérdező? Szerintem egy jó tízessel, vagy húszassal fiatalabb lehetsz és így akarod megtartani a pasit. Nagy ostobaságot csinálsz. Először is: minek verted át? Miért nem lehet felfogni, hogy ő nem akar gyereket? Gyakorlatilag semmibe vetted az igényeit. És miért nem tudsz jobban vigyázni? Egy gyerek életével nem játszhatsz...nem is csodálom, hogy nem törődik a gyerekkel, én is ilyen lennék a helyében.
2013. dec. 29. 17:19
38/44 anonim válasza:
Ez lemaradt: ha így akarod megtartani a párod, akkor ez nem fog menni. Vannak ilyen ostoba nők. Ez van. Ettől inkább csak eltaszítod magadtól.
2013. dec. 29. 17:20
39/44 anonim válasza:
Tipikus esete vagy annak, hogy gyerekkel próbálod magadhoz láncolni a párod. Egy gyerek egy kapcsolatba közös döntés! Szegény kiskölyökkel fogsz kiszúrni, mert egyedül csak téged fog érdekelni, az apját nem, mert ő nem is akarja, hogy legyen.
Vetesd el inkább vagy add örökbe, ha neked ekkora teher, mert így csak elcseszed a gyerek életét.
Amúgy meg aki gyógyszert szed tudnia kéne, hogy ha ki marad néha 1-1 szem, akkor kiegészítő védekezés kell. De mondom szerintem ez szándékos volt.
2013. dec. 29. 18:29
40/44 anonim válasza:
Komolyan pofán rúgnám azt a nőt, aki ilyen szöveggel elém áll, hogy "bocs, de néha elfelejtem bevenni a tablettát, így most szülök egy gyereket". Hogy lehet egy nő ekkora nyomorék? Akkor mi a francnak szeded a fogamzásgátlót, ha hülye vagy hozzá? Ezek után még képes vagy csodálkozni azon, hogy nem örül a gyereknek.... Istenem... Megint az ostoba szaporodik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!