Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hibát követtem el elhagyott a...

Hibát követtem el elhagyott a feleségem. Lett neki új kapcsija de visszahódítottam viszont terhes, 4-én volt utoljára a fickoval 8-án visszaszereztem. Ki lehet pontosan számolni, h kié a baba? 4-én volt a mestruációja első napja 8-án az utolsó

Figyelt kérdés

2015. jún. 26. 11:46
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
73%

Hát én még egy férfit nem hallottam így beszélni, ahogy te írsz.....

Hogy vagy képes egy olyan emberrel együtt lenni, aki pár nappal az előtt még a másikkal volt együtt-úgy értem, hogy szexeltek.

Ez nekem azt mondja, hogy ez a nő bárkivel szexel, ha ilyen gyorsan képes kapcsolatot váltani, akkor nem sokat jelenthetnek neki azok a férfiak....

2015. jún. 26. 12:29
 12/33 A kérdező kommentje:
kösz mindenkinek! abortusz ellenesek vagyunk főként a párom!! Persze az az apa aki felneveli csak nem mindegy, hogy a sajátodat várod aki vérszint a tied. a párom úgy érzi, hogy közölni kell a másik érintettel is aolgot, véleményem szerint meg csak akkor ha bisztos h nem az enyém hanem az ővé!
2015. jún. 26. 12:31
 13/33 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudom, miért fontos ez a kérdezőnek, lehet, hogy felmerült ez is, hogy a "kakukktojást" nem akarják megtartani.

Ha megszületik, automatikusan a férjet tekintik apának, két éve van rá, hogy megtámadja a bíróságon az apasági vélelmet. Bár szerintem ha fontos számára a feleség, valóban nem kéne ezzel foglalkoznia, még ha emberileg érthető is, hogy a saját gyermekét szeretné felnevelni.

2015. jún. 26. 12:33
 14/33 anonim válasza:
100%
'Hát akkor az azėrt van mert nem pontos a ciklusa.Ma vidd el dokihoz.Ha van már szívhang is akkor nem a tiėd.Mindenesetre a kedves párod jól megszivatott most mindkettőtöket.Szólnia kellett volna hogy,vėdekezzetek.
2015. jún. 26. 12:35
 15/33 anonim ***** válasza:
85%
A nő négy különbséggel fekszik le védekezés nélkül két fickóval, a férfi olyan szavakat használ hogy "kapcsi". Ideális környezetnek tűnik egy kisbabának.
2015. jún. 26. 12:36
 16/33 anonim ***** válasza:
74%
Bárkié a gyerek, nevedre veszed ės gondoskodsz a kakukkfiókáról. Megérdemled. Papucs vagy.
2015. jún. 26. 12:39
 17/33 anonim ***** válasza:
Mint írod te követtél el hibát.Örülj hogy visszakaptad,ha szereted nem mindegy ki az apa?Ha nem hibázol nincs ez az egész...
2015. jún. 26. 12:40
 18/33 A kérdező kommentje:
A feleségem egyedül nevelte a közös kisfiunkat és az én vérszerinti lányomat teljesen egy éven keresztül! a lányom 6éves olvas és ír! a fiam két éves folyékonyan beszél szoba tiszta, vagy harminc külömbözö dalt, verset tud! csodálatósan bánik a gyermekeimmel. a fickó megigérte neki hogy időben kiszál mivel nem szerettek volna "babát" én meg direkt élveztem belé! mert én szeretem volna ha teherbe esne!! hülye voltam mert így akartam magamhoz láncolni! de most már nagyon eltértünk a tárgytól! a lényeg hogy a dns a megoldás?!!
2015. jún. 26. 12:43
 19/33 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretbeted a hölgyet, ha ez a reakciód...
2015. jún. 26. 12:44
 20/33 Andizsuzsi ***** válasza:
67%

Mekkora egy kamu ez!!

Kapcsija.... Melyik pasi ír ilyet?

2015. jún. 26. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!