Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megszülnéd a gyereket, ha...

Megszülnéd a gyereket, ha erőszak hatására esnél teherbe, és nem jutnál időben 72 órás tablettához?

Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 19:58
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Ki volt az az agyalágyult, aki lepontozta azokat, akik így nem vállalnák a babát? Belegondolt abba a "kedves" lepontozó, hogy a trauma olyan hatással lehet a nőre, hogy a magzat majdnem 100%-ig biztos, hogy nem fejlődik egészségesen? Történt már vele ilyen? Ide olyan is írt, akivel történt ilyen, és hála Istennek nem fogant meg, de évek múltán is kísérti, ha eszébe jut, márpedig egy ilyent nem olyan egyszerű elfelejteni, mint egy kis szakítást.

A lepontozónak üzenem, hogy szórakozzon máshol, mondjuk a politika kategóriában.

2010. márc. 1. 20:41
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Ne bosszankodj, sokan űznek sportot ezen az oldalon a lepontozásból:) Az én kedvenc lepontozásom a hány nappal hordtad túl a babát-nál volt, lepontoztak 0-ra, pedig csak leírtam, hogy 3nappal:)

Ezen felesleges idegeskedni! Tényleg!:D

ҝ

2010. márc. 1. 21:26
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is le lettem pontozva :(
2010. márc. 1. 21:30
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Függ attól, hogy ki követte el az erőszakot, és milyen körülmények között.

A szülés mellett voksolóktól megkérdezném, hogy akkor is boldogan kihordanák és felnevelnék a gyereket, ha egy vadidegen füstösképű purdéja foganna meg bennük? Egy gyerek két ember génkészletét örökli, nem szeretném egy félkegyelmű bűnöző leszármazottját nevelni.

2010. márc. 1. 21:32
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi van ha egész életemben ahányszor ránézek csak az a nap jutna az eszembe? Nem merném megszülni mert félnék hogy nem szeretném. De amúgy más helyzetben sosem vetetnék el babát.
2010. márc. 4. 14:51
 26/27 anonim ***** válasza:

nem..

nem lenne elég az erőszak fájdalma, még 8 hónapig szenvedhetne a terhesség tüneteivel. főleg ha olyanok a sérülései. gondolj bele mit jelent 9 hónap felborult hormonokkal, és a teherrel hogy mindenki kérdezgeti: honnan van? a többiről már nem is beszélve. a terhesség még enélkül se lehet könnyű, nemhogy egy ilyen esemény után.

(bocsi máshova is pont ugyanezt írtam de attól még igaz)

2010. márc. 19. 19:44
 27/27 anonim ***** válasza:
bocsi az első 8-ast nem javítottam..szóval 9
2010. márc. 19. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!