Van olyan akit korábban nemi erőszak ért és már
családja van, gyerekei? Nekem van de még mindig
rémálmaim vannak. Elmúlik ez valaha?
Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 07:43
1/6 anonim válasza:
Engem 17 éves koromban ért támadás, most 32 éves vagyok, van egy 5 hónapos kisfiam. Rémálmaim már szerencsére nincsenek (legalábbis nem számottevő), viszont a bizalmatlanság a legjellemzőbb tulajdonságom. Minden ismeretlenben potenciális támadót látok. Még a sógoromban sem bízok (persze ezt a férjemnek nem merem elmondani). Sötétedés után nem merek utcára menni egyedül, ez azért így télen eléggé korlátoz. Sajnos nálam ezek nem fognak elmúlni, én úgy érzem.
2009. jan. 28. 07:51
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem is rég volt - 16 éve, most 7,5 hós a kislányom és nagyon féltem. Tudom nem lehetek mindenhol vele, de akit egyszer ért egy ilyen támadás nehezen képzeli h nem lesz a gyerekének baja..
Sokszor felriadok éjjel..ilyenkor babukát nézem ahogy alszik, picit így könnyebb - belőle merítek erőt.
EZ a legaljasabb dolog ami egynővel történhet!
Azt hittem idővel elmúlik, vagy halványul de épp olyan elevenen él bennem mint annak idején.
Ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel. Sajnálom a Veled történteket is!
2009. jan. 28. 08:00
3/6 anonim válasza:
Sajnos mi megtapasztaltuk, hogy egy beteg elme fizikai erővel társulva milyen "rombolást" tud végezni. Hogy nincs az a jó szó vagy könyörgés, ami megállítaná. Én betegesen féltem a gyerekem, bár próbálom lekűzdeni, de előgfordult, hogy átmentem az utca túloldalára vele, mert olyan emberek jöttek szembe, hogy azt hittem bántani akarják. Mindent elkövetek, hogy lekűzdjem ezt a féltést, hiszen az életét venném el, ha 4 fal között akarnám tartani. Minden jót kívánok Neked, és kislányodnak :)
2009. jan. 28. 08:18
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Jó tudni h nem vagyok egyedül..
2009. jan. 28. 08:24
5/6 anonim válasza:
velem nem tortent semmi.de mindig is megertettem az olyan noket akik ilyet ateltek,barmi is legyen az.megvetem az olyan embereket,undorodok es elitelem oket akik ilyenre kepesek.ha valami ilyen tortenne a gyerekemmel,megolnem azt a szemelyt.nemerdekelne,hogy mi lessz velem tovabb.sokszor gondolok ilyen dolgokra,en is betegessen feltem.nektek meg szurkolok,hogy minnel elobb megnyugvas erje a lelketeket.most boldogitson a babatok.szep babazast
2009. jan. 28. 08:44
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is!
Voltam kineziológusnál és feltártuk a dolgok miértjét..
Szerinte azért történhetett meg velem ez a szörnyűség mert bevonzottam. Kislánykoromban ugyanis rettegtem attól hogy valaki így bántani fog. (a LINDA c. filmekben gyakran mutattak ilyet vagy erre utalást) Szóval el kellene hessegetnünk ezeket a gyerekeinkkel kapcsolatban nehogy neki is bevonzzuk!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!