Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi nasit kap egy nap...

Mennyi nasit kap egy nap gyereked?

Figyelt kérdés
Már ha kap egyáltalán. Mit kap? És mennyi idős?
2015. jún. 15. 17:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10-es erre én is kíváncsi vagyok.

Elképzeltem ahogy a szülők eszik a mirelit pizzát, a gyerek elé meg kiteszik a párolt répát és csodálkoznak hogy a gyerek jobb illatú kaját enné:)

De bármi esetében álságos, hogy tartanak otthon, ők eszik, a gyereknek meg megtiltják, max boci szemekkel nézheti. Főleg, mert a gyerek a szülőt utánozná, benne van a génjeiben hogy ő is azt enné/kóstolná amit a szülő.

2015. jún. 15. 22:11
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
Szerencsétlen gyerekek.....szerintem heti egy csokitól vagy chips-től nem lesznek egészségtelenek.....hiszen mi felnőttek is megkivánjuk néha, nekik miért nem lehet? Majd ha odajutnak, hogy lesz zsebpénzük meg kétpofára eszik majd, amit odáig tiltottatok nekik...na abból nagyonn baj lehet!
2015. jún. 15. 23:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Na le lettem pontozva, erdekes....akkor ha ennyi mintaszülő van, miért van ennyi elhízott, túlsúlyos gyerek??? Ha mindenki kölesgolyót meg koprovitkekszet kap nasira....
2015. jún. 16. 09:44
 14/15 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit, szerintem a chipsre gondolt a kedves válaszoló. Hát azt én se adnék szívesen a gyerekeimnek, de ha már látják, hogy néha eszem, akkor én is adok belőle, nem hagyom, hogy nézzék.
2015. jún. 16. 11:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Ezért kell ezeket a "vackokat" este enni, amikor már alszik az aprónép. ;)
2015. jún. 16. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!