Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az szerintetek fura, ha négy...

Az szerintetek fura, ha négy gyereked van? Lent

Figyelt kérdés
Eredetileg 3 gyermeket akartunk, de a harmadikra ikrek fognak születni. A családom meg eléggé furcsálja. Meg még azt kérdezném, ha most van egy Réka meg egy Gréta nevű lányom szerintetek lehet az ikrek neve Jázmin és Nádja? És sokkal nehezebb az élet négy gyerekkel mint hárommal?
2015. jún. 2. 20:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mit furcsál a családod? Hogy kettőből egyet nem vetetsz el, mert cska 3-at terveztetek? Nem értem, mit lehet ezen furcsálni.

Igen, szép nevek, miért ne lehetnének?

Szerintem ahol 3-ra van kapacitás, elfér a negyedik is.

2015. jún. 2. 20:21
 2/13 anonim ***** válasza:
Ameddig kicsi, addig valószínűleg. Szerintem lehet a nevük Jázmin és Nádja (imádom ezt a nevet). Ez olyan, mint pl. nehezebb az élet három gyerekkel mint kettővel? Természetesen igen, pláne az ikreknél, mivel, egyszerre két csecsemő... :)
2015. jún. 2. 20:24
 3/13 A kérdező kommentje:
Csak azert kérdem mert a Nádja kicsit külföldies a többi annyira nem. A családom szerinte egy hazba nem fér el egy osztály. Nem valami jó, hogy ezt gondolják, de majd megbékélnek a helyzettel. A ket lényomnak, a ferjemnek es nekem tetszik a sok gyerek úgyhogy miért ne?
2015. jún. 2. 20:24
 4/13 anonim ***** válasza:
Én irigyellek, remélem egyszer nekünk is 4 gyerekünk lesz :)
2015. jún. 2. 20:31
 5/13 A kérdező kommentje:
Drukkolok!:)
2015. jún. 2. 20:32
 6/13 anonim ***** válasza:

Ez tok furcsa nekem. Az en csaladom a borebol is kiugrana, ha ikreket varnank. Most meg ti erezzetek magatokat rosszul, vagy mi, csak azert mert ikrek lettek? Ok hogy gondoljak, hogy valasszatok egyet a kettobol, mert amugy is csak 3 gyerek volt a terv?

Folosleges azom agyalni, mennyivel nehezebb 3 gyerkoccel, mint 4gyel. Hiszen nektek egyelore csak 2 van, hozzajuk jonnek az ikrek. Ikrekkel szerintem onmagukban sem tul egyszeru. Sot, egy ujszulottel sem egyszeru, nemhogy egyszerre kettovel, plusz 2 naggyal. De nem is az a cel, hogy konnyu legyen. Megoldjatok majd :)

Mar biztosan kislanyok lesznek? Nekem tetszenek a nevek egyebkent. Huha, 4 kiscsaj, hajthatjatok majd a fiukat a haztol :) gratulalok a babakhoz

2015. jún. 2. 20:38
 7/13 anonim ***** válasza:
Mit furcsáll a család? 3-at akartatok, ok, de most mit lehet tenni, ha harmadjára ikrek sikerültek? Nem szándékosan 4-et vállaltok, hanem a természet adta így. De még ha szándékos is lenne, abba sem lenne beleszólásuk, a Ti dolgotok. Biztos nem lesz könnyű, főleg az első időszak, de attól még szerencsések vagytok, örüljetek neki, nem kell a családdal foglalkozni. Gratulálok a csajokhoz! :)
2015. jún. 2. 20:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Kezet foghatunk. 2 gyerek volt, a kicsib1 éves, mikor terven kívül terhes lette, ráadásul ikrekkel. Most 2 és fél évesek. A 3 picivel nagyon nehéz.
2015. jún. 2. 21:29
 9/13 anonim ***** válasza:
A 4., a legnagyobb iskolás,de a kicsikhez dupla idegzet.
2015. jún. 2. 21:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Ó, egy kollégámnak volt egy kislánya. Terveztek még egy gyereket. Bumm, hármasikrek. Most négy lánya van :)
2015. jún. 2. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!