Az szerintetek fura, ha négy gyereked van? Lent
Mit furcsál a családod? Hogy kettőből egyet nem vetetsz el, mert cska 3-at terveztetek? Nem értem, mit lehet ezen furcsálni.
Igen, szép nevek, miért ne lehetnének?
Szerintem ahol 3-ra van kapacitás, elfér a negyedik is.
2015. jún. 2. 20:21
Ameddig kicsi, addig valószínűleg. Szerintem lehet a nevük Jázmin és Nádja (imádom ezt a nevet). Ez olyan, mint pl. nehezebb az élet három gyerekkel mint kettővel? Természetesen igen, pláne az ikreknél, mivel, egyszerre két csecsemő... :)
2015. jún. 2. 20:24
3/13 A kérdező kommentje:
Csak azert kérdem mert a Nádja kicsit külföldies a többi annyira nem. A családom szerinte egy hazba nem fér el egy osztály. Nem valami jó, hogy ezt gondolják, de majd megbékélnek a helyzettel. A ket lényomnak, a ferjemnek es nekem tetszik a sok gyerek úgyhogy miért ne?
Én irigyellek, remélem egyszer nekünk is 4 gyerekünk lesz :)
2015. jún. 2. 20:31
5/13 A kérdező kommentje:
Ez tok furcsa nekem. Az en csaladom a borebol is kiugrana, ha ikreket varnank. Most meg ti erezzetek magatokat rosszul, vagy mi, csak azert mert ikrek lettek? Ok hogy gondoljak, hogy valasszatok egyet a kettobol, mert amugy is csak 3 gyerek volt a terv?
Folosleges azom agyalni, mennyivel nehezebb 3 gyerkoccel, mint 4gyel. Hiszen nektek egyelore csak 2 van, hozzajuk jonnek az ikrek. Ikrekkel szerintem onmagukban sem tul egyszeru. Sot, egy ujszulottel sem egyszeru, nemhogy egyszerre kettovel, plusz 2 naggyal. De nem is az a cel, hogy konnyu legyen. Megoldjatok majd :)
Mar biztosan kislanyok lesznek? Nekem tetszenek a nevek egyebkent. Huha, 4 kiscsaj, hajthatjatok majd a fiukat a haztol :) gratulalok a babakhoz
2015. jún. 2. 20:38
Mit furcsáll a család? 3-at akartatok, ok, de most mit lehet tenni, ha harmadjára ikrek sikerültek? Nem szándékosan 4-et vállaltok, hanem a természet adta így. De még ha szándékos is lenne, abba sem lenne beleszólásuk, a Ti dolgotok. Biztos nem lesz könnyű, főleg az első időszak, de attól még szerencsések vagytok, örüljetek neki, nem kell a családdal foglalkozni. Gratulálok a csajokhoz! :)
2015. jún. 2. 20:51
Kezet foghatunk. 2 gyerek volt, a kicsib1 éves, mikor terven kívül terhes lette, ráadásul ikrekkel. Most 2 és fél évesek. A 3 picivel nagyon nehéz.
2015. jún. 2. 21:29
A 4., a legnagyobb iskolás,de a kicsikhez dupla idegzet.
2015. jún. 2. 21:31
Ó, egy kollégámnak volt egy kislánya. Terveztek még egy gyereket. Bumm, hármasikrek. Most négy lánya van :)
2015. jún. 2. 21:35
Kapcsolódó kérdések: