Az szerintetek fura, ha négy gyereked van? Lent
Mit furcsál a családod? Hogy kettőből egyet nem vetetsz el, mert cska 3-at terveztetek? Nem értem, mit lehet ezen furcsálni.
Igen, szép nevek, miért ne lehetnének?
Szerintem ahol 3-ra van kapacitás, elfér a negyedik is.
Ez tok furcsa nekem. Az en csaladom a borebol is kiugrana, ha ikreket varnank. Most meg ti erezzetek magatokat rosszul, vagy mi, csak azert mert ikrek lettek? Ok hogy gondoljak, hogy valasszatok egyet a kettobol, mert amugy is csak 3 gyerek volt a terv?
Folosleges azom agyalni, mennyivel nehezebb 3 gyerkoccel, mint 4gyel. Hiszen nektek egyelore csak 2 van, hozzajuk jonnek az ikrek. Ikrekkel szerintem onmagukban sem tul egyszeru. Sot, egy ujszulottel sem egyszeru, nemhogy egyszerre kettovel, plusz 2 naggyal. De nem is az a cel, hogy konnyu legyen. Megoldjatok majd :)
Mar biztosan kislanyok lesznek? Nekem tetszenek a nevek egyebkent. Huha, 4 kiscsaj, hajthatjatok majd a fiukat a haztol :) gratulalok a babakhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!