Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az szerintetek fura, ha négy...

Az szerintetek fura, ha négy gyereked van? Lent

Figyelt kérdés
Eredetileg 3 gyermeket akartunk, de a harmadikra ikrek fognak születni. A családom meg eléggé furcsálja. Meg még azt kérdezném, ha most van egy Réka meg egy Gréta nevű lányom szerintetek lehet az ikrek neve Jázmin és Nádja? És sokkal nehezebb az élet négy gyerekkel mint hárommal?
2015. jún. 2. 20:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi ezen a fura.

Majd ha megszületnek, minden olyan természetes lesz és az is hogy ők itt vannak veletek. :)

2015. jún. 2. 22:23
 12/13 anonim ***** válasza:

Carni bele, ki mit gondolt.

Anyukámat hülyének nézték, hogy még egy gyereket vállal. Akkor voltunk hárman, én, a trónfosztott legkisebb 11 éves. Most meg a húgom mindenkinek a drágasága :) .

Nincs olyan téma gyerekvállalás-nevelésben, amiről legalább egy ember a környezetedben ne gondolná a szöges ellentétét.

A legjobb amit tehetsz, hogy magasról le.... A második babámmal vagyok, és az élet sokkal egyszerűbb, mióta mindent úgy csinálok, ahogy jónak gondolom.

2015. jún. 3. 07:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Nádja helyett Flóra esetleg?

az picit kilóg a sorból nekem

2015. jún. 3. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!