Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után Ti nem lettetek...

Szülés után Ti nem lettetek féltékenyebbek?

Figyelt kérdés

Sosem voltam féltékeny típus,és most is tudom,hogy semmi okom rá,de valahogy mégis előjön. Hiába nem híztam szinte (9kgt )hatalmas hasam volt. És bár a kilók lementek,a hasam lóg. 8hetes a babánk,tehát azt is tudom,hogy még változik.

A párom exe viszont modell,fiatal,és gyönyörű. Eddig is volt,hogy ráírt a páromra,aki mindig következetesen lekoptatta. Eddig nem zavart,most viszont baromira. Ez normális?

2015. jún. 14. 11:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Normális hogy így érzed, bár nálam pont ellenkezőleg alakult a féltékenység. Miket szokott írni az ex?
2015. jún. 14. 11:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Én még szülés előtt vagyok, de szerintem normális. Ha belegondolsz, ha az ember nem érzi topformában magát, egyébként is megcsappan az önbecsülése, ráadásul neked rátesznek pár lapáttal most a hormonok. Viszont próbálj megnyugodni, az ex nem véletlenül ex, a párod lekoptatta. Nyilván ő se várja, hogy tökéletes legyél 8 héttel a szülés után. Ne izgulj :)
2015. jún. 14. 11:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Általában a kapcsolatáról panaszkodik :)
2015. jún. 14. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!