Vannak itt olyan 30 év körüliek, akik már megtalálták a párjukat és szeretnének már gyereket, de anyagi okok miatt nem mernek vállalni?
Ti hogyan élitek meg ezt? Milyen körülmények miatt van így? Pl. Saját lakás hiánya, munkanélküliség, stb.?
Mit tesztek érte hogy ez változzon és terveitek szerint mennyit kell még várni?
Köszönöm a hozzászólásokat! Most nálunk is végre felcsillanni látszik a remény: ha minden jól megy, tudunk nemsokára lakást venni hitelre. Eddig ugye a bérleti díjat fizettük és mellette gyűjtöttünk lakásra. Ha meglesz a lakás, arra már nem kell külön gyűjteni, csak a törlesztőt fizetni, és úgy több marad, meg végre saját otthonunk lesz. Jelenleg nekünk ez a megoldás maradt, ebből kell kihozni a legtöbbet. Úgyhogy szerintem 2 év múlva megpróbálkozhatunk a család alapítással is. :)
Írhattok még, nagyon jó olvasni a terveket és a család alapítós történeteket. :)
Szerintem két szerető ember kell a gyerekhez közös célokkal. Ha ez nincs meg mindegy mi van nem lesz jò.
Az első gyereknél mindenem megvolt hàz autó konyha sajàt méretre gyàrtva ( elég alacsont vagyok, nekem a standard polc magassàg màr kissàmlis megoldàs ). Jött a baba. Kiderült apuka mégsem ezt akarja. Vàlàs herce- hurca. Most albérlet van, plusz pàr sajàt bútor. De boldogsàg és közös célok. Nullàról újrakezdés. De ez megy gyerek mellett is. Akartuk,lett. Eszünkbe se jutott a tervezésnél a pénz. Lehet, hogy közhely,de ahol jut 2 nek ott lesz 3 nak is. Nem pénz kérdése, mert. a gyereket akkor sem adhatod vissza,ha kirúgnak leég a hàzad stb. Persze az lenne az optimàlis ha mindenkinek mindene meglenne, de ez sajnos nem az a vilàg.
Autónk van, lakás nincs, szüleimnél lakunk. Így alakult, talán 1-2 éven belül sikerül vennünk házat, nagyon spórolunk, minden fillért próbálunk eltenni. A babánk mindent megkap normál kereteken belül, és szeretetben neveljük. Nem bánom, hogy így jött ki a dolog, mert mindig is szerettem volna fiatal anyuka lenni (amúgy 26 évesen szültem, annyira nem is fiatal).
Mi újság veletek? Hogy alakult az életetek azóta?
Kulfoldon elunk, most sikerult vennunk otthon egy lakast, es most kezdjuk a babaprojectet.
Ugyhogy szerencsesen megoldodott a helyzet. :)
Szia
En 23vagyok a parom lassan 31
Mi is kulfoldon elunk
Parom olasz,en magyar vagyok,hazasok vagyunk,de meg mindig nem allunk ugy,hogy vallaljunk egy gyereket. De en biztos nem szulnek Magyarorszagon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!