Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák akik nem szeretnének...

Anyukák akik nem szeretnének kistesót. Nemféltek hogy teherbe estek?

Figyelt kérdés
mi nem szeretnénk kistesót.gyógyszerrel védekezünk,de minden hónapom úgy telik,hogy mensiig aggódom.már alig vagyunk együtt a párommal.ti mivel védekeztek?nemféltek?
2013. okt. 29. 07:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Így tönkre fog menni a kapcsolatotok.Esetleg akkor védekezzetek a gyógyszer mellett megszakítással, így biztos nem lehetsz terhes. Ha pedig nem bízol a fog gátlódban váltsd! Így nem csak a nemi életed, hanem a kapcsolatod és te magad is tönkremehetsz.
2013. okt. 29. 07:14
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Amíg szoptattam óvszerrel vagy ritkán megszakítással védekeztünk, azóta fogamzásgátlót szedek, és nem aggódom ez miatt.
2013. okt. 29. 07:14
 3/14 A kérdező kommentje:
megszakítással is védekezünk,de ennek más oka is van.megbízok benne de ez akkor sem olyan mint az ovszer hogy látom benne a végterméket.azt viszont nembirom.vagy vérzek tőle,vagy kipirosodok.
2013. okt. 29. 07:18
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem félek. A szoptatás alatt egy darabig gyógyszerrel védekeztünk, aztán óvszerrel, már nem szoptatok, lassan felíratom újra a régi fogamzásgátlómat. Megszakítással nagy az esélye, hogy teherbe esel, keressetek valami megbízhatóbb módot, biztosan van olyan, ami mindkettőtöknek megfelel.
2013. okt. 29. 07:27
 5/14 A kérdező kommentje:
gyógyszer plusz megszakítással védekezünk
2013. okt. 29. 07:34
 6/14 anonim ***** válasza:

De aggódom, főleg, hogy 2 gyerek után tavaly terhes lettem gumi mellett, ikrekkel, így már van 4.

Most gyógyszert szedek.

Viszont gyógyszer mellett, amikor szünetet tartasz, mindenképp megjön a vérzés, semmi köze ahhoz, hogy terhes vagy, vagy sem. Ez megvonásos vérzés, ami a gyógyszer abbahagyása miatt van, és nem azért, mert nem vagy terhes, leválik a nyálkahártya, mint a normális vérzésnél. Szóval ha abbahagyod, akkor mindenképp meg fog jönni, ezen ne izgulj, hogy nem jön meg. (ha esetleg terhes lennél is megjön, pont a gyógyszer miatt)

2013. okt. 29. 07:40
 7/14 A kérdező kommentje:
igen.mi is ovszerrel védekeztünk a fiamnál,ráadásul kb 4 hónapig ''menstruáltam'' .ezért is félek hogy mi van ha nem veszem észre?
2013. okt. 29. 08:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi 4 évig vártunk babára, az elején még mindketten 3-at szerettünk volna, aztán telt az idő utána már csak kettőt, aztán 4 év múlva sikerült és többet nem szeretnénk. Én injekciót kapok 3 havonta, még szoptatok és az orvos azt mondta hogy jobb, biztosabb védekezési mód mint a gyógyszer.
2013. okt. 29. 09:09
 9/14 A kérdező kommentje:
igen terhesség alatt gondolkoztam rajta,ha már nemszoptatok,akkor én is ezt kérnék.csak az a bibi,hogy rettegek a tűktől.így marad a gyógyszer.viszont méhen belüli fogamzásgátlót meg nem ad az orvos,azt mondta fiatal vagyok
2013. okt. 29. 09:46
 10/14 anonim ***** válasza:

Én sem szeretnék több gyereket, és óvszerrel védekezúnk mindig.

Akik óvszer mellet lettek terhesek, hogyan? Kilyukadt, vagy mi vokt? Vagy nem volt semmi gond, és mégis?

2013. okt. 29. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!